DİDİM ALTINKUM'DA SATILIK HAVUZLU MÜSTAKİL EV

DİDİM ALTINKUM'DA SATILIK HAVUZLU MÜSTAKİL EV

Ege » Aydın » Didim
275.000₺
  • 275.000₺
    Ege » Aydın » Didim
DİDİM ALTINKUM'DA SATILIK HAVUZLU MÜSTAKİL EV
 
DİDİM ALTINKUM'DA SATILIK HAVUZLU MÜSTAKİL EV DİDİM ALTINKUM'DA SATILIK HAVUZLU MÜSTAKİL EV DİDİM ALTINKUM'DA SATILIK HAVUZLU MÜSTAKİL EV DİDİM ALTINKUM'DA SATILIK HAVUZLU MÜSTAKİL EV DİDİM ALTINKUM'DA SATILIK HAVUZLU MÜSTAKİL EV DİDİM ALTINKUM'DA SATILIK HAVUZLU MÜSTAKİL EV
SATILIK MÜSTAKİL HAVUZLU VİLLA : Müstakil havuz , Çevresinde İngiliz ve Türk vatandaşların oturduğu villalar ve evler mevcut , 3 Oda, 1 Büyük Salon , 1 Ayrı Mutfak , 1 BBQ , 1 WC , 2 Banyo - WC , Banyonun biri çok büyük , 3 Büyük Balkon , 1 Teras 90 Metre kare , Evin bütün tavanları kartonpier , Banyolar tavana kadar seramik , Evin yerleri seramik , Duvarlar alçı sıva , Çelik Kapı , PVC plastik Doğrama , Balkon ve teraslar alimünyum , Villa içi merdivenler bej mermer , Açık Garaj , Liman Yoluna 60 m , Liman Ve Denize 500 m DİDİM FATİH EMLAK Didim'deki Emlak Adresiniz. Altınkum ve Didim'de konut , arsa ve işyeri alımlarında güvenebileceğiniz adres. Didim Fatih Emlak satmak istediğiniz her türlü emlak için de size yardımcı oluyor. Satmak istediğiniz emlak için , arsanızı kat karşılığı vermek için ve kiralamak için bizimle iletişime geçmek yeterli. Didim Fatih Emlak her zaman sizin yanınızda. Diğer tüm ilanlarımıza www.didimfatihemlak.com internet adresimizden ulaşabilirsiniz.
  • #2220421
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.