DEVREN SATILIK KASAP & IZGARA SALONU

DEVREN SATILIK KASAP & IZGARA SALONU

Marmara » İstanbul » Pendik
49.500₺
  • 49.500₺
    Marmara » İstanbul » Pendik
DEVREN SATILIK KASAP & IZGARA SALONU
 
DEVREN SATILIK KASAP & IZGARA SALONU DEVREN SATILIK KASAP & IZGARA SALONU DEVREN SATILIK KASAP & IZGARA SALONU DEVREN SATILIK KASAP & IZGARA SALONU
Pendik Esenyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde Tatbak karşısında, köşe başında bulunan Kasap dükkanını yoğunluk, üniversite eğitimi ve evlilik nedeniyle devretmek istiyoruz. Marketimiz 20 yıldır aynıyerde bulunuyor ve oturmuş sabit müşterileri vardır. Civar esnaf içinde en temiz ve güvenilir kasap olarak bilinmektedir. Hem ızgara için hemde çay_su_meşrubat içmek ve otobüs beklemek için tercih edilen alternatifsiz bir yerdir. Açık havada çevreden mahallelinin ailece gelip oturabileceği, ızgara yiyebileceği şirin bir bahçe... Hızlı gelişen bir mahallede önü açık potasiyelli bir sektör... Alıcısına şimdiden hayırlı olsun... Ciddi alıcılar için makul bir pazarlık olacaktır... DEMİRBAŞLAR 8 METRE VİTRİN DOLAP BUZHANE KLİMA BEKO 500 TR DİJİTAL DOKUNMATİK YAZAR KASA VE KURULU HAZIR BARKOD SİSTEMİ ARI MARKA KIYMA MAK. BARKODLU TERAZİ 7 ADET MASA SANDALYE VE TABAK-ÇANAK VS. not: günlük cirosu iyidir. numarayı arayarak bilgi alabilirsiniz.
  • #3538254
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.