DEVREN SATILIK BEBE VE ÇOCUK GİYİM MAĞAZASI

DEVREN SATILIK BEBE VE ÇOCUK GİYİM MAĞAZASI

Marmara » İstanbul » Ümraniye
18.000₺
  • 18.000₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
DEVREN SATILIK BEBE VE ÇOCUK GİYİM MAĞAZASI
 
DEVREN SATILIK BEBE VE ÇOCUK GİYİM MAĞAZASI DEVREN SATILIK BEBE VE ÇOCUK GİYİM MAĞAZASI DEVREN SATILIK BEBE VE ÇOCUK GİYİM MAĞAZASI DEVREN SATILIK BEBE VE ÇOCUK GİYİM MAĞAZASI DEVREN SATILIK BEBE VE ÇOCUK GİYİM MAĞAZASI DEVREN SATILIK BEBE VE ÇOCUK GİYİM MAĞAZASI
İş değişikliği sebebi ile devren satmayı düşündüğüm bebe ve çocuk giyim mağzamızın 6 yıllık oturmuş büyük müşteri potansiyeli bulunmaktadır. Anadolu yaksının en kalabalık mahallesi olan ümraniye kazım karabekir mahallesinde çok kalabalık bir halk pazarının tam karşısında yoğun bir yaya geçiş güzargahının üstünde ana caddede etrafı BİM.A101, ONUREX ve KERVAN gibi süpermarketlerle ve daha nice market, hediyelik eşya, pastaneler ve mobilyacı mağazalarıyla çevrili bir mağazadır. Bölgesinde kalitede çeşitte ve hizmetten en iyi konuma gelmiş marka değeri yüksek bir çocuk giyim mağazasıdır. Devrimizde mağzanın isim hakkı içinde bulunan 15 adet havuz sepet, 65 adet duvar dikmesiyle 240 adet bastonu, toka standı, 3 adet v ayar stand, bir adet tek taraflı ve ayar stand, 2 kolon giydirmeli raylı raflar, 1 adet telli stand, bir adet banko, 2 adet çok kullanışlı gözlü raflar, yazarkasa klima ve duvara monteli raflar olmak üzere hepsi mağzanın yeni dizaynına göre yaptırılmış çok yeni demirbaşlardır... NOT : Mağazamızda yazlık yeni sezon ürünler bulunmaktadır. AYLIK CİRO : 15.000 TL (Ortalama olarak) AYLIK GİDER: 3, 000 TL (Kira, vergiler, faturalar, eleman ücretleri olarak)kira ücreti 1, 200 tl'dir.
  • #3421014
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.