DEVREN KİRALIK İNTERNET CAFE

DEVREN KİRALIK İNTERNET CAFE

Marmara » İstanbul » Kağıthane
10.000₺
  • 10.000₺
    Marmara » İstanbul » Kağıthane
DEVREN KİRALIK İNTERNET CAFE
 
DEVREN KİRALIK İNTERNET CAFE DEVREN KİRALIK İNTERNET CAFE DEVREN KİRALIK İNTERNET CAFE DEVREN KİRALIK İNTERNET CAFE DEVREN KİRALIK İNTERNET CAFE
ACİLEN NAKİTE İHTİYACTAN VE YANLIZLIKTAN İŞLETMECİSİ VE SAHİBİ BULUNDUGUM CADDE ÜZERİ İNTERNET CAFEMİ CİDDİ ALICILARA DEVRETMEK İSTİYORUM. TEL: 0(507)ENİS POLAT MEVCUT KİRASI:1.000TL DİR MEVCUT CAFE 90 METREKARE GECE MÜŞTERİSİ VE GÜNDÜZ MÜŞTERİSİ VAR OLUP 13 MÜŞTERİ BİLGİSAYARI 1 ADET SERVER YÖNETİCİ BİLGİSAYARI TOPLAM 14 ADET PC VE 14 ADET PC MASASI 16 ADET SANDALYE CAY OCAGI DİK TEŞHİR DOLABI FULL PİMAPEN GİRİŞLİ CİFT KAPI, CİFT WC Lİ, ASMA KATI VE BODRUM KATI BULUNAN AHŞAP DÖŞEME ZEMİNLİ, 2 ADET GÜVENLİK KAMERASI 350$ LIK DVR 8022 KART VE İZLEME PROGRAMI İLE BERABER 2011 MODEL BEKO MARKA YAZAR KASA (2 YIL) GARANTİLİ EPSON STYLUX 510W MARKA YAZICI, (2 YIL) GARANTİLİ SCANEER, TARAYICI, FOTOKOPİ CİHAZI (2 YIL) GARANTİLİ ARÇELİK MARKA KLİMA VE KUMANDASI 2 ADET UFO MARKA ISITMA CİHAZLI MÜŞTERİ KARSILAMA VE BEKLETME BÖLÜMLÜ 2 ADET ELEKTRİK KESİNTİLERİNE KARSI GÜC KAYNAGI BULUNAN RUHSATLI AKTİF FAAL İNTERNET CAFEMİ SATMAKTAYIM CİDDİ ALICILARIN ARAMALARI RİCA OLUNUR. PAZARLIK MEVCUT OLUP SADECE NAKİT KABUL EDİLMEKTEDİR..
  • #2523289
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.