DEVREN KİRALIK CAFE FAST FOOD

DEVREN KİRALIK CAFE FAST FOOD

Ege » İzmir » Alsancak
32.000₺
  • 32.000₺
    Ege » İzmir » Alsancak
DEVREN KİRALIK CAFE FAST FOOD
 
DEVREN KİRALIK CAFE FAST FOOD DEVREN KİRALIK CAFE FAST FOOD DEVREN KİRALIK CAFE FAST FOOD DEVREN KİRALIK CAFE FAST FOOD DEVREN KİRALIK CAFE FAST FOOD DEVREN KİRALIK CAFE FAST FOOD
İzmir alsancakta bulunan cafe ve fast food dukkanimi diger islerimin yogunlugundan dolayi devrediyorum. İs yerimin konumu alsancak kapali spor salonu yaninda bulunan Nevvar salih isgoren turizm lisesinin tam karsisindadir. Dukkanim 30 mt2 olup kendine ait ayrica on tarafi bulunmaktadir. 9 masa 25 sandalye bir adet cig kofte dolabi bir adet gevrek borek dolabi bir adet sicak yemek dolabi bir adet tatli dolabi bir adet kofte mangali 1 adet tost makinasi 1 adet firitoz 2 adet buz dolabi 1 adet manti dolabi 1 adet gozleme saci 1 adet mikro dalga firin tencereler tavalar cay makinasi bardaklar tabaklar mutfak arac gerecleri mevcuttur. İsletmemizde kendine ait bir tuvalet mevcuttur. Dukkan icerisi yeni tadilat yapilmistir disariya 5 mt2 3.5mt2_ yeni tente takilmistir. İsletmemizde sabahlari gozleme gevrek borek tost cesitleri oglen tavuklu pilav tavuk doner (_hazir ) ciger sote manti kofte sicak ev yemegi makarna cesitleri mevcuttur. Alkollu icecek disinda tum icecekler vardir. Dukkan kirasi cok uygun 700 tl dir. Simdiden alacak kisiye hayirli olsun.
  • #3832813
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.