DENİZE YAKIN FULL EŞYALI SIFIR 4 KATLI VİLLA ...

DENİZE YAKIN FULL EŞYALI SIFIR 4 KATLI VİLLA ...

Ege » Aydın » Didim
245.000₺
  • 245.000₺
    Ege » Aydın » Didim
DENİZE YAKIN FULL EŞYALI SIFIR 4 KATLI VİLLA ...
 
DENİZE YAKIN FULL EŞYALI SIFIR 4 KATLI VİLLA ... DENİZE YAKIN FULL EŞYALI SIFIR 4 KATLI VİLLA ... DENİZE YAKIN FULL EŞYALI SIFIR 4 KATLI VİLLA ... DENİZE YAKIN FULL EŞYALI SIFIR 4 KATLI VİLLA ... DENİZE YAKIN FULL EŞYALI SIFIR 4 KATLI VİLLA ... DENİZE YAKIN FULL EŞYALI SIFIR 4 KATLI VİLLA ...
TAM DETAYLI RESİM YOLLANIR 245 mlyar…Didim –Altınkumda denize 300m. mesafede 264 m2 6 odalı lüx eşyalı villa 4 katlı ..resimlerde gördüğünüz gibi bu şekildede satılıyor ..yada eşyasız alarak ..sizin zevkinize göre döşetebiliyoruz yok ben eşya istemem kendim alırım dersenizde olur ..bu 3 seçeneklerin hepsinde fiyat değişir..pazarlık edilir.. EŞYALI 245 milyar........... DİDİM GARDEN VİLLALARI II Türkiye’nin Aydın ili, Didim ilçesinde bulunan ve şirketimize ait olan “ Didim Garden Villas II “ Kompleksindeki 12 adet bitişik nizam 4 katlı lüks fourlex villaları. Didim’de böylesine güzel ve kaliteli yatırımın tek örneğidir. Eşi ve benzeri yoktur. Çevre Özellikleri : 1) Villamız 1 adet yüzme havuzu , 24 saat güvenlikli , ön ve arka cephelerde geniş bahçeli , doğa ve deniz manzaralı ve 12 adet bitişik nizam villanın yer aldığı bir kompleks içerisindedir. Kompleks Altınkum’un merkezindedir. 2) Altınkum plajlarına, restorantlara , barlara , marketlere , sebze - meyve pazarına, alış - veriş merkezlerine , toplu ulaşıma 300 metre yürüyüş mesafesindedir. Villanızda deniz kıyafetlerinizi giyerek 5 dakikalık yürüyüşle Altınkum plajlarında denize girebilirsiniz. 3) Didim, Ege Denizi kıyısında yer almaktadır ve Altınkum plajları Dünya genelinde iyi bilinmektedir. Yurtdışından Didim’e ulaşım çok kolaydır. Bodrum havaalanına 1 saat, İzmir havaalanına 2 saat araba sürüş mesafesindedir. Yollar otoban ve asfalttır. 4) Ağustos 2009 ‘da açılışı yapılan marina ile Didim’in turistik ve yatırım önemi artmaya devam etmektedir. Villanın Özellikleri : 1) Villamız 4 katlıdır. 4 yatak odası , 2 salon , 4 banyo - tuvalet ve 1 ortak kullanım tuvaletten oluşmaktadır. Geniş ve ful deniz manzaralı terası vardır 2) Birinci katta: Geniş bir salon ve açık mutfak, oturma grubu, wc, küvet, modern cam lavabo, ön bahçeye açılan geniş PVC çift ısı camlı sürgülü kapı, İkinci katta: 1 adet geniş oturma odası , 1 adet yatak odası, wc, banyo, küvet, modern cam lavabo, ön ve arka cephede 2 adet geniş balkon, Üçüncü katta: 2adet yatak odası , wc, banyo, ön ve arka cephede 2 adet geniş balkon, deniz manzaralı, Dördüncü katta: 1 yatak odası ve banyo . Ön ve arka cephede 2 adet geniş teras , deniz manzaralı, Geniş ve ful deniz manzaralı terası vardır. Villamız lüks mobilyalarla kombine edilmiştir. 3) Villa giriş kapısı çelik kapı, iç kapılar ise amerikan panel kapılardır. Tüm pencereler ve dışa açılan balkon kapıları PVC ve çift ısı camlıdır.
  • #1901467
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.