DARICA'DA M.E.B RUHSATLI DEVREN FAAL ANAOKULU

DARICA'DA M.E.B RUHSATLI DEVREN FAAL ANAOKULU

Marmara » Kocaeli » Darıca
100.000₺
  • 100.000₺
    Marmara » Kocaeli » Darıca
DARICA'DA M.E.B RUHSATLI DEVREN FAAL ANAOKULU
 
DARICA'DA M.E.B RUHSATLI DEVREN FAAL ANAOKULU DARICA'DA M.E.B RUHSATLI DEVREN FAAL ANAOKULU DARICA'DA M.E.B RUHSATLI DEVREN FAAL ANAOKULU DARICA'DA M.E.B RUHSATLI DEVREN FAAL ANAOKULU DARICA'DA M.E.B RUHSATLI DEVREN FAAL ANAOKULU DARICA'DA M.E.B RUHSATLI DEVREN FAAL ANAOKULU
Darıca'da 350 m2 kapalı, 250 m2 açık alana sahip triplex villa içerisinde konumlandırılmış, faaliyette olan anaokulumuzu devretmekteyiz. Anaokulumuz Milli Eğitim Bakanlığı ruhsatlıdır. Bakanlık tarafından öğrenci katkı payı desteklidir ve aktif olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Anaokulumuz 50 kontenjanlı olup 30 kayıtlı öğrencimiz eğitimine devam etmektedir. Çocuklarımızın eğitiminden sorumlu iki öğretmenimiz görev yapmaktadır. Anaokul, öğrencileri ve çalışanları ile birlikte devredilecektir. Sınıfların araç gereç, oyuncak ve eğitim materyalleri tamamdır ve az kullanılmıştır. Merdiven başlarında ve pencerelerde çocuk korumalıkları mevcuttur. Villa içi geniş, ferah ve aydınlıktır. 1 müdür odası, 3 tane sınıf, uyku odası, yemekhane, mutfak, çocuk klozetleri ve çocuklarımıza özel lavabolar bulunmaktadır. Bahçede yüzme havuzu ve bahçe oyun parkı bulunmaktadır. Bahçede bulunan havuz, yaz aylarında öğrencilere verilecek yüzme kursları ile ek gelir elde etme fırsatı sunmaktadır. Ana Okulumuz Darıca'nın merkezinde Darıca Belediyesine 5 dakika mesafededir. Konumunun merkezi olması, potansiyel öğrencilerimizin kayıt sürecine olumlu katkı sağlamaktadır. RANDEVU TALEBİ İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİZ.
  • #4170354
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.