Çorlu, Önerlerde sahibinden satılık arsa (tarla)

Çorlu, Önerlerde sahibinden satılık arsa (tarla)

Marmara » Tekirdağ » Çorlu
300.000₺
  • 300.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Çorlu
Çorlu, Önerlerde sahibinden satılık arsa (tarla)
 
Çorlu, Önerlerde sahibinden satılık arsa (tarla) Çorlu, Önerlerde sahibinden satılık arsa (tarla) Çorlu, Önerlerde sahibinden satılık arsa (tarla) Çorlu, Önerlerde sahibinden satılık arsa (tarla) Çorlu, Önerlerde sahibinden satılık arsa (tarla)
TEKİRDAĞ İLİ, ÇORLU İLÇESİ, ÖNERLER KÖYÜ KÖY GİRİŞİNDE(TRAKYA KOLEJİ ÜZERİ); F19C08C PAFTA, 1712 PARSEL'DE, 962 m2 YÜZÖLÇÜMÜNE SAHİP, SAHİBİNDEN SATILIK TARLA. TARLAMIZ PARSELLENMİŞ ARSALARIN ARASINDA BULUNDUĞUNDAN, YAKIN ZAMANDA ARSA KONUMUNA GEÇECEK OLUP, ÇORLU BELEDİYESİNE ARSA VERGİSİ ÖDENMEKTEDİR. TARLAMIZDA; SU MEVCUT OLUP, ELEKTRİK VE DOĞALGAZ ŞEBEKESİ YOL CEPHESİNDEN GEÇMEKTEDİR. FOTOĞRAFLARDAN DA GÖRÜLECEĞİ ÜZERE TARLAMIZ; İÇERİSİNDE MEYVE AĞAÇLARI, ÜZÜM BAĞLARI VE ÇAM FİDANLARI İLE YEMYEŞİL BİR BAHÇE GÖRÜNÜMÜNDE OLUP, KONUMU İTİBARİYLE VİLLALIK ALANDA BULUNMASI NEDENİYLE HER GEÇEN GÜN DEĞERİNE DEĞER KATMAKTADIR. PAZARLIK PAYI VARDIR. < ATİLLA SATICI & ALİ OSMAN SATICI > Gsm:0(537)& 0(535)
  • #2964951
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.