Çok karlı ve güzel iş imkanı - Devremülk satışı yapın, kazanın!

Çok karlı ve güzel iş imkanı - Devremülk satışı yapın, kazanın!

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
Çok karlı ve güzel iş imkanı - Devremülk satışı yapın, kazanın!
 
Çok karlı ve güzel iş imkanı - Devremülk satışı yapın, kazanın! Çok karlı ve güzel iş imkanı - Devremülk satışı yapın, kazanın! Çok karlı ve güzel iş imkanı - Devremülk satışı yapın, kazanın! Çok karlı ve güzel iş imkanı - Devremülk satışı yapın, kazanın! Çok karlı ve güzel iş imkanı - Devremülk satışı yapın, kazanın! Çok karlı ve güzel iş imkanı - Devremülk satışı yapın, kazanın!
AKKUŞ TERMAL / AFYON Devremülk Satışı ile Türkiye’nİn her yerinde bağımsız bayilikler veriyoruz. Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi suyuna sahip Gazlıgöl’deki 5 yıldızlı termalimiz devremülklerinin satışında rol alacak takım arkadaşları arıyoruz. İster birebir tanıtarak, ister mevcut emlak-turizm büronuzdan ya da internet üzerinden satış yapabilirim, hatta satış organizasyonu kurabilirim derseniz görüşelim. Bizimle çalıştığınızda her türlü desteği vereceğiz. Biliyoruz ki bu sistemde öncelikle SİZ kazanmadan biz kazanamayız. Beraber çalışacak beraber kazanacağız. Ayrıca hem siz hem de müşterileriniz devremülk ister alsın ister almasın aileleriyle beraber ÜCRETSİZ tanıtım turlarına katılabilir, AKKUŞ TERMAL’i yerinde görebilirler. Türkiye’nin her yerinden hafta sonları anlaşmalı arabalarımız kalkmaktadır. Kahvaltı – 1 öğün yemek ve yol masraflarını şirket ödemektedir. …iletişim gsm: RECEP ARIK receparik@gmail.com
  • #2494184
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.