Çok Ucuz 1nci Kalite Çorap (0, 270 YTL)

Çok Ucuz 1nci Kalite Çorap (0, 270 YTL)

İç Anadolu » Kayseri » Kocasinan
3,25
  • 3,25
    İç Anadolu » Kayseri » Kocasinan
Çok Ucuz 1nci Kalite Çorap (0, 270 YTL)
 
Çok Ucuz 1nci Kalite Çorap (0, 270 YTL) Çok Ucuz 1nci Kalite Çorap (0, 270 YTL) Çok Ucuz 1nci Kalite Çorap (0, 270 YTL) Çok Ucuz 1nci Kalite Çorap (0, 270 YTL) Çok Ucuz 1nci Kalite Çorap (0, 270 YTL)
Firmamız Sude Toptan Tekstil Kayseri Merkez'de faaliyet göstermektedir. Ana faaliyet alanımız olan iç giyimin yanı sıra portföyümüze ihracat fazlası 1nci kalite bay-bayan-çocuk çoraplarını da eklemiş bulunmaktayız. Böylece siz değerli müşterilerimize Kayseride çorabın da toptan ve perakende satışını en ucuza sunmanın haklı gururu içerisindeyiz. Bizi diğerlerinden ayıran en önemli özelliğimiz, 1nci kalitenin içerisine ufak da olsa defolu ürün karıştırmamamız ve sizleri ikinci bir kontrol zahmetinden kurtarmamızdır. Bu hizmetimiz ile pazarcılara-esnaflara ve mağazalara kaliteyi en ucuza sunarak kar marjlarını yükseltme fırsatı tanıyoruz. Fiyat Listemiz Aşağıda Bilgilerinize Sunulmuştur. - LİYCRALI BAYAN PATİK...................3, 25 YTL - LİYCRALI ÇOCUK ÇORABI.............3, 50 YTL - LİYCRALI BAYAN ÇORABI..............3, 50 YTL - BİLGİSAYAR ÇOCUK ÇORABI.........4, 75 YTL - BİLGİSAYAR DESENLİ BAYAN ÇORABI..........5, 25 YTL - YAZLIK DESENLİ ERKEK ÇORABI..4, 25 YTL - BİLGİSAYAR DESENLİ ERKEK ÇORABI......5, 25 YUKARIDAKİ TÜM ÇORAPLAR AVRUPA İHRACAT MALLARI OLUP, FABRİKA FİYATLARI 8, 00~15, 00 YTL ARASIDIR. ÖRNEK RESİMLER ÜRÜNLERİMİZİN KENDİ RESİMLERİDİR. MSN: sude_trading@hotmail.com cep: İş: Yetkili: UĞUR BATU
  • #1500197
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.