Çok Özel Villalı Edirne'de Çiftlik

Çok Özel Villalı Edirne'de Çiftlik

Marmara » Edirne » Uzunköprü
295.000₺
  • 295.000₺
    Marmara » Edirne » Uzunköprü
Çok Özel Villalı Edirne'de Çiftlik
 
Çok Özel Villalı Edirne'de Çiftlik Çok Özel Villalı Edirne'de Çiftlik Çok Özel Villalı Edirne'de Çiftlik Çok Özel Villalı Edirne'de Çiftlik Çok Özel Villalı Edirne'de Çiftlik Çok Özel Villalı Edirne'de Çiftlik
Edirne Uzunköprü'de 9800m2 sahibinden satılık çiftlik. ÇİFTLİĞİN ÖZELLİKLERİ : Belediyeli Çöpköy Beldesinde , İstanbul'a 2 saat mesafede , tamamının etrafı beton direkli telle çevrili , tribleks çok özel yapım villalı ve besi ahırı , açık ve kapalı besiciliğe müsait , 30-40adet meyve ağacı ve 10-15 çam ağacı , 55mt.den artezyenle su çıkmakta su problemi yok , jenaratör , klima , kalorifer tesisatı yerden döşenmiştir(bi tek kazan alıncak). Bütün eşyaları , hayvancılık için kullanılacak takım erdavatıyla satılıktır. FİYATI ABARTMADIK ACİLİYETTEN DOLAYI MALİYETİNİN YARI FİYATINA 295.000'e satılıktır. -YATIRIMCISINI BEKLİYOR- *Villa Özellikleri ; çift tuğlalı ve straforludur , 70+70+çatı katı 140m2 dir. Amerkan tipi mutfak , pimapen ve yalıtımlı cam-pencere , klima ve jenaratör+şömine mevcut. 3+1 dir. 2 banyo artı ebeveyn banyosu.
  • #1766183
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.