Çift rozella papağanımı zor durumda kaldığım için satıyorum.

Çift rozella papağanımı zor durumda kaldığım için satıyorum.

Marmara » İstanbul » Esenler
550₺
  • 550₺
    Marmara » İstanbul » Esenler
Çift rozella papağanımı zor durumda kaldığım için satıyorum.
 
Çift rozella papağanımı zor durumda kaldığım için satıyorum. Çift rozella papağanımı zor durumda kaldığım için satıyorum. Çift rozella papağanımı zor durumda kaldığım için satıyorum. Çift rozella papağanımı zor durumda kaldığım için satıyorum. Çift rozella papağanımı zor durumda kaldığım için satıyorum.
Erkek sarı lacivert tonlarda dişi sarı kırmızı tonlardadır. Balıklar çok sağlıklı ve tüm bakım ürünü alınmıştır. Hepsi ile beraber vereceğim büyük kafesi kendimin özel olarak ilgilenecek yaptırdığım folluk. Gerçekten çok zor durumda olduğumdan dolayı SATMAKTAYIM.yoksa beni gördükten sonra o ötüşleri paha biçilemez.çiftler kur yapmaya başladılar. Yakın zamanda yumurta verebilirler.Alana şimdiden iyi hobiler.
  • #4103834
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.