Ciddi evlilik düşünen istanbul içi bayan arkadaş arıyorum.

Ciddi evlilik düşünen istanbul içi bayan arkadaş arıyorum.

Marmara » İstanbul » Güngören
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Güngören
Ciddi evlilik düşünen istanbul içi bayan arkadaş arıyorum.
 
Ciddi evlilik düşünen istanbul içi bayan arkadaş arıyorum. Ciddi evlilik düşünen istanbul içi bayan arkadaş arıyorum. Ciddi evlilik düşünen istanbul içi bayan arkadaş arıyorum.
Başlıkda belirttiğim gibi.31 yaşındayım, mesleğim aşçı.Lise mezunuyum.1.76 boyunda 85 kiloyum.Taekwandow yaptığım için yapılı bir vucudum var.Eğlenceyi ve eylenmeyi severim.Kendimce kötü ama karşı taraf için çok iyi bir huyum var.Bağlandımmı tam bağlanırım.İlişkide sınır tanımam.Çok kıskanç biri deyilim.Hiçde kıskanmam diye bir durumda yok.Özgürlükçü biriyim, ilişki yaşadığım kişiyi çok sıkmam!Bana kendini uygun görenler mesaj atabilirler.Yaş sıkıntım yok.(60 yaşında ki hatunda bana gel diye yazmasın o kadarda deyil yani)Bukadar.. Not;fotoğraflardaki benim.
  • #2974896
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.