Çankayada iran chin chilla yavrular

Çankayada iran chin chilla yavrular

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
400₺
Çankayada iran chin chilla yavrular
 
Çankayada iran chin chilla yavrular Çankayada iran chin chilla yavrular Çankayada iran chin chilla yavrular Çankayada iran chin chilla yavrular Çankayada iran chin chilla yavrular Çankayada iran chin chilla yavrular
TUNALI HİLMİ CADDESİ AYNALI ÇARŞI NO:89/6 K.DERE ANKARA ÇİTFLİK:GÖLBAŞI HACILAR KÖYÜ. VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ AŞILI KARNELİ DİŞİ VE ERKEK GEREK YERLİ DOĞUM GEREKSE SCR BELGELİ AB PASAPORTLU MİKRO ÇİPLİ YAVRULARIMIZ BULUNMAKDADIR VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ AŞILI KARNELİ DİŞİ VE ERKEK GEREK YERLİ DOĞUM GEREKSE SCR BELGELİ AB PASAPORTLU MİKRO ÇİPLİ YAVRULARIMIZ BULUNMAKDADIR DETAYLI BİLGİ İÇİN denizkizipet @hotmail.com NOT:AYHAN 0312.427.38.54 0532.523.31.98 0507.289.92.24 DETAYLI BİLGİ İÇİN denizkizipet @hotmail.com NOT:AYHAN 0312.427.38.54 0532.523.31.98 0507.289.92.24 ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERLE YADA (THY) İLE TR NİN HER YERİNE GARANTİLİ ŞEKİLDE GÖNDERME İMKANIMIZ BULUNMAKDADIR. . FİNANS GARANTİ İŞ BANK KARTLARINA 2 ila 12 ARASI TAKSİT İMKANI.. İRTİBAT NUMARALARIMIZ VE ADRESLERİMİZ MAĞAZA .ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERLE YADA (THY) İLE TR NİN HER YERİNE GARANTİLİ ŞEKİLDE GÖNDERME İMKANIMIZ BULUNMAKDADIR. . FİNANS GARANTİ İŞ BANK KARTLARINA 2 ila 12 ARASI TAKSİT İMKANI.. İRTİBAT NUMARALARIMIZ VE ADRESLERİMİZ MAĞAZA .TUNALI HİLMİ CADDESİ AYNALI ÇARŞI NO:89/6 K.DERE ANKARA ÇİTFLİK:GÖLBAŞI HACILAR KÖYÜ.
  • #2170249
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Konyada erkek siyam kedime eş arıyorum

    isim: Adonis sehir: KONYA / Selçuklu E-Mail: eldaraydin@mynet.com kedi: 14 aylık ...

  • sakaryada sahibinden satılık İRAN KEDİSİ

    SATILIK İRAN KEDİSİ..MASUM KEDİM DİŞİDİR ÇOK UYSAL ADI GİBİ KENDİNE MİSKİNDİR TU ...

  • İstanbul Şirinevlerde yavru iran chinchila

    anne kedinin masraflarını bir nebze karşılasın diye cüzi bir ücret istiyorum tic ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.