Çanakkalede Kiraya Verebileceğiniz Tarla

Çanakkalede Kiraya Verebileceğiniz Tarla

Marmara » Çanakkale » Lapseki
8.000₺
  • 8.000₺
    Marmara » Çanakkale » Lapseki
Çanakkalede Kiraya Verebileceğiniz Tarla
 
Çanakkalede Kiraya Verebileceğiniz Tarla Çanakkalede Kiraya Verebileceğiniz Tarla Çanakkalede Kiraya Verebileceğiniz Tarla Çanakkalede Kiraya Verebileceğiniz Tarla Çanakkalede Kiraya Verebileceğiniz Tarla Çanakkalede Kiraya Verebileceğiniz Tarla
Lapseki Beypınarda.820m2 satılık bahçe Köy içinde yol su elektrik mevcut en yakın evler 400 metre müstakil tek tapulu .Ev yapılmasında bir sorun yok. Emlak vergisinden muaf. köy sakinleri misafirperverdir. köyün genel durumunu öğrenmek isteyen google dişbudak köyü yazın arayın.beypınar köyüde aynıdır aralarındaki mesafe 1500 mt zaten tabelada gösteriyor..arsam köylü komşum tarafından sürekli ekilip işleniyor.resimdeki biber ekili olan tarla bitişiğimdir....pafta 2 parsel 384 dür.köylüyle yarıcılık için ideal sulak arsadır. ..tl.
  • #4079084
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.