Çanakkale-Küçükkuyu' da Denize sıfır, yeşillik içinde, dubleks..

Çanakkale-Küçükkuyu' da Denize sıfır, yeşillik içinde, dubleks..

Marmara » Çanakkale » Ayvacık
150₺
  • 150₺
    Marmara » Çanakkale » Ayvacık
Çanakkale-Küçükkuyu' da Denize sıfır, yeşillik içinde, dubleks..
 
Çanakkale-Küçükkuyu' da Denize sıfır, yeşillik içinde, dubleks.. Çanakkale-Küçükkuyu' da Denize sıfır, yeşillik içinde, dubleks.. Çanakkale-Küçükkuyu' da Denize sıfır, yeşillik içinde, dubleks.. Çanakkale-Küçükkuyu' da Denize sıfır, yeşillik içinde, dubleks.. Çanakkale-Küçükkuyu' da Denize sıfır, yeşillik içinde, dubleks.. Çanakkale-Küçükkuyu' da Denize sıfır, yeşillik içinde, dubleks..
Günlük 150 TL'den 15 günlük, aylık veya sezonluk olarak kiraya verilir. Denize sıfır, yeşillik içinde dubleks dayalı döşeli; 1 çift kişilik yatak, 3 tek kişilik yatak ve 3 çekyat, kapkacak, buzdolabı, elektrik süpürgesi, çamaşır makinesi, televizyon (çanak antenli), güneş enerjili su ısıtma sistemi, kaz dağı suyu, 3 oda 2 salon 2 açık mutfak, 2 banyo ve lavabo, 2 balkon biri barbekülü. Park sorunu yok. Belirtilen fiyat 1 (bir) günlüktür. Telefon:
  • #3511012
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.