ÇOK SAĞLIKLI 10 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR TAM BİR EVKEDİSİ.

ÇOK SAĞLIKLI 10 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR TAM BİR EVKEDİSİ.

Marmara » İstanbul » Erenköy
Görüşülür
ÇOK SAĞLIKLI 10 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR TAM BİR EVKEDİSİ.
 
ÇOK SAĞLIKLI 10 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR TAM BİR EVKEDİSİ. ÇOK SAĞLIKLI 10 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR TAM BİR EVKEDİSİ. ÇOK SAĞLIKLI 10 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR TAM BİR EVKEDİSİ. ÇOK SAĞLIKLI 10 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR TAM BİR EVKEDİSİ. ÇOK SAĞLIKLI 10 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR TAM BİR EVKEDİSİ.
PIRIL PIRIL 10 AYLIK BRİTİSH SHORTHAİR GÜMÜŞKIZ Baba safkan British Shorthair, Anne Van KIzımızın Adı Gümüş. 2.5 aya kadar annesütü emdi.Ev ortamında sevgiyle büyütüldü.süper premium kitten mama ve bir öğün kaliteli yaş mamayla beslendi.tüy yapısını ve göz rengini babadan aldı.çok oyuncu kızımız çok sevgi dolu bir bebek olup asla tırnak çıkarmaz kendi isterse sevdirir.kucağınıza aldığınızda tırmalama huyu yoktur.kaliteli ve yaşam standartı yüksek bakıldığından tüy dökme problemi yaşamıyoruz.Evdeki sayımızın birhayli fazla oluşundan ve bir evin prensesi olmayı hakettiğindendir yuva arayışımız....kızımız çok iyi huylu olup onu hakedecek bir aile arıyoruz.şartımız aynı kalitede sevgiyle bakabilecek aile ortamı, kedi bakmış büyütmüş olması tercih, evlat gibi görecek ve ömürlük bakıcak, ve mutlaka mutlaka İST/Anadolu yakasında oturan KLİNİĞİ'miz(AXİS VETERİNER KLİNİĞİ) kontrolünde olması ve Zamanı geldiğinde kısırlaştırılması şartıyla tamamen ücretsiz verilecektir.Aşı karnesi mevcuttur.Aşıları yapılmıştır.Evinize zarar vermez tırmalama ağacına alışıktır.çok sağlıklıdır.Evde bütüngün yalnız kalıcaksa çalışanlar tercih değildir.Bekarlara verilmeyecektir.Yerimiz Anadolu Yakası Sahrayıcedittir..Mesaj atmayınız Telefonla irtibat kurunuz. 0535 673 8291'Den Nihal Hn.(10.00-20.00)
  • #2900003
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • satılık scottish fold eşyaları ile birlikte

    şampanya rengindeki 8 aylık oğlum u 400 liraya sahiplendirmek istiyorum. aşıları ...

  • ücretsiz iran kedisi

    2.5 yaşındaki dişi iran kedimi sahjplendirmek istiyorum dişi ismi richi gerçekte ...

  • antalyada 2 yaşındaki dişi iran kedimize acil arkadaş arıyoruz

    kedimizi çiftleştirmek için erkek bir eş arıyoruz *iran kedisi-Antalya* ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.