ÇOK ACİLL devren kiralık güzellik merkezi

ÇOK ACİLL devren kiralık güzellik merkezi

Marmara » İstanbul » İstanbul
15.000₺
  • 15.000₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
ÇOK ACİLL devren kiralık güzellik merkezi
 
ÇOK ACİLL devren kiralık güzellik merkezi ÇOK ACİLL devren kiralık güzellik merkezi ÇOK ACİLL devren kiralık güzellik merkezi ÇOK ACİLL devren kiralık güzellik merkezi ÇOK ACİLL devren kiralık güzellik merkezi ÇOK ACİLL devren kiralık güzellik merkezi
ÇOK ACİL ataşehir örnek mah. cadde üzeri devren güzellik salonu. salon 200m2 5 oda büyük bir salon devir alacak kişi hiçbir masraf yapmadan hemen çalıştırabilir ister devir ister tüm cihaz ve malzemeyi alabilirsiniz ihtiyacı olan kaçırmasın SALON İÇERİSİNDE: SAÇ TARAMA KOLTUKLARI 2 ADET YIKAMA SETİ MAKYAJ KOLTUĞU BEKLEME KOLTUK TAKIMI TELEVİZYON BANKO BİLGİSAYAR 4 ADET DERİ KOLTUK 9 ADET SEDYE 2 ADET UZMAN TABURESİ IPL LAZER EPİLASYON CİHAZI ( 15000TLYE ALINMIŞTIR 7 AY KULLANILDI) CİLT BAKIM CİHAZI ÇOK AZ KULLANILDI LOOP G5 CİHAZI PEDLİ ZAYIFLAMA CİHAZI AĞDA MAKİNASI VE AĞDA SARF GİDERLERİ ELEKTİRİKLİ PEDİKÜR CİHAZI STERİL CİHAZI ÇOK ŞIK BEYAZ OFİS MOBİLYALARI 12 KOLİ KADAR SAÇ BOYASI SAÇ FIRÇALARI FÖN MAKİNALARI MİNİ BUZ DOLABI DAHA AKLIMA GELMEYEN SALONUMUZDA OLAN HERŞEY İSTERSENİZ DEVİR OLARAK ALIN İSTERSENİZ BÜTÜN BU EŞYALARI 15 000 TLYE ALIN TERCİH SİZİN.
  • #3624476
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.