CNC ROUTER 3 EKSEN JAPON MALI (AGASHI)

CNC ROUTER 3 EKSEN JAPON MALI (AGASHI)

Marmara » İstanbul » Karaköy
7.000₺
  • 7.000₺
    Marmara » İstanbul » Karaköy
CNC ROUTER 3 EKSEN JAPON MALI (AGASHI)
 
CNC ROUTER 3 EKSEN JAPON MALI (AGASHI) CNC ROUTER 3 EKSEN JAPON MALI (AGASHI) CNC ROUTER 3 EKSEN JAPON MALI (AGASHI) CNC ROUTER 3 EKSEN JAPON MALI (AGASHI) CNC ROUTER 3 EKSEN JAPON MALI (AGASHI)
İhtiyaç dolayısı ile ikinci el fiyatına verilecektir. El Yapımı değildir, Fabrikasyondur. Japon malı çok dayanıklı Vidalı Mil, Bilyalı Somun ve Taşıyıcı Yataklı Kare Tip Kızaklara sahiptir. Gövde ve ayaklar 6cm. et kalınlığında tek parça dolu döküm 7000 serisi olup Cam, Alüminyum, Ağır metaller, Ahşap, Sunta, Dakota, Döküm, Pirinç vb. ürünleri işlemek için idealdir. Makina Çok hassas işleme yapabilmektedir(10 Micrometre). Bilgisayara bağlayarak direk çalıştırabilirsiniz. Schneeberger Alman Malı kızak ve raylara sahiptir. Bu tür makina alırken yapının kızaklı araba ve raylara sahip olmasına özen gösteriniz. Sonuçta kızaklı arabaların yanal yük kapasiteleri 3250Kg. 'dır ve kesinlikle salınıma sahip değildir. Bu makina yıllar boyu sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Hareketli gövde aksamı Demirden ve kaynaklı değildir, 7000 Serisi %60 Çinko alaşımına sahip döküm aliminyumdur. Alırken çok titiz davranıldı. Profesyonel vibrasyonsuz ve freze ucu kırmadan uzun süreli çalışmalarda mükemmeldir. Çok pahalı makinalarda bulunan otomatik Parça Sıfırlama ve Referans alma sensörleri Agashi 'de vardır El ile yapılan Tezgahlar ile Profesyonel Agashi CNC arasında Resimlerde de örnek olarak görüleceği üzere çok büyük farklar vardır. Yan taşıyıcı kolların kızak arabalarının kaynaklı gövde nedeni ile sıkarak yürümesi çok kısa sürede taşıyıcı kızakları ve bilyalı somunları dağıtacağından tercih edilmemelidir. Aynı zamanda El yapımı tezgahlarda Köprü yan kollarının taşıyıcı arabalarının somun-cıvata yatakları üretimde el ile ayar yapılabilmesi için yarıklı ve uzun açıldıklarından dolayı çok kısa bir sürede X-Y ekseni arasında düzlemsellik yok olacaktır. Eksen sağdan veya soldan işlenecek alt yüzeye vibrasyondan kaynaklı meğilli olarak düşecektir. Eksenin bir tarafı işlenecek yüzeye 100mm. uzak durur iken diğer tarafı ise 95mm. olduğunda CNC Router kullanmanın bir amacı kalmayacaktır. Yan kollarda ve hiçbir aksamda cıvata delikleri için sistemde kesinlikle bir ayar payı olmamalıdır. Profesyonel tezgahlarda bu tür cıvata ayar kanalları yoktur. Zaman ile hiçbir eksenel kayma olmaz. Agashi de buna çlok dikkat etmiş. Resimlere Dikkatli bakabilirsiniz. Çin malı makineler gibi yedek parça sıkıntısı yoktur. Motorları Panasonic Servo Motordur. Kızak, Vida Somun vb. bütün yedek parçaları Turkiye 'de bulunmaktadır. Çalışma Alanı: X700 mm. Y370 mm. Z100 mm. İhtiyaç dolayısı ile Satılıktır. Telefonundan tarafıma ulaşabilirsiniz.
  • #3190887
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.