ÇINAR ÇEMBER PP PLASTİK AMBALAJ ÇEMBERLERİ ÜRETİMİ YAPMAKTADIR

ÇINAR ÇEMBER PP PLASTİK AMBALAJ ÇEMBERLERİ ÜRETİMİ YAPMAKTADIR

Marmara » İstanbul » Pendik
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Pendik
ÇINAR ÇEMBER PP PLASTİK AMBALAJ ÇEMBERLERİ ÜRETİMİ YAPMAKTADIR
 
ÇINAR ÇEMBER PP PLASTİK AMBALAJ ÇEMBERLERİ ÜRETİMİ YAPMAKTADIR ÇINAR ÇEMBER PP PLASTİK AMBALAJ ÇEMBERLERİ ÜRETİMİ YAPMAKTADIR ÇINAR ÇEMBER PP PLASTİK AMBALAJ ÇEMBERLERİ ÜRETİMİ YAPMAKTADIR ÇINAR ÇEMBER PP PLASTİK AMBALAJ ÇEMBERLERİ ÜRETİMİ YAPMAKTADIR
Çınar Çember, yıllardır uzman ekibi ile paketleme uygulamalarında güvenle tercih edilen tam otomatik ve yarı otomatik kullanıma uygun polipropilen çember üretimi ile hizmet vermektedir. Çınar Çember'in sundugu PP ambalaj çemberleri manuel, pnömatik, akülü, yarı otomatik ve tam otomatik makinalarda kullanılabilmektedir. Gerdirme isleminde esnemesi ve mukavemeti yüksektir. Ürüne zarar vermez, uzun mesafeli sevkiyatlarda dahi güvenle tercih edilebilir. Çınar Çember, geleneksellesmis kalite tutkusu, ürün çesitliligi, zamanında üretim ve teslimat, rekabetçi yat politikası ile PP çember kullanılan sektörlerin öncü rmaları tarafından yıllardır kabul görmektedir. Bu güvene layık olabilmek için tüm ekibiyle birlikte yüksek verimlilik ve konsantrasyonla çalısmalarını sürdürmektedir. Siz de bu uzmanlıgın konforunu yasamak için Çınar Çemberââ¬â"¢i tercih eden öncü rmalar arasındaki yerinizi bir an önce alın! ÜRÜNÜNÜZÜN KALITESINE UYGUN ÇEMBER: ÇINAR PP AMBALAJ ÇEMBERI WWW.CİNARCEMBER.COM.TR WWW.AMB ALAJCEMBERİ.COM TEL: FAX: GSM:
  • #4113199
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.