ÇİFTLİK ÜRETİMİ KONUŞAN GÜNEŞ KONUR PAPAĞANIMIZ SİZLERLE..

ÇİFTLİK ÜRETİMİ KONUŞAN GÜNEŞ KONUR PAPAĞANIMIZ SİZLERLE..

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Kütahya » Kütahya
ÇİFTLİK ÜRETİMİ KONUŞAN GÜNEŞ KONUR PAPAĞANIMIZ SİZLERLE..
 
ÇİFTLİK ÜRETİMİ KONUŞAN GÜNEŞ KONUR PAPAĞANIMIZ SİZLERLE.. ÇİFTLİK ÜRETİMİ KONUŞAN GÜNEŞ KONUR PAPAĞANIMIZ SİZLERLE.. ÇİFTLİK ÜRETİMİ KONUŞAN GÜNEŞ KONUR PAPAĞANIMIZ SİZLERLE.. ÇİFTLİK ÜRETİMİ KONUŞAN GÜNEŞ KONUR PAPAĞANIMIZ SİZLERLE..
Göz kamaştırıcı güneş konurları 1970'lerin erken dönemlerinden beri avikültürde iyi bilinmektedirler ve başlangıçta çok yüksek fiyatlarla ortaya çıkmışlardır. Çok üretken bir üreyici oldukları anlaşıldığından beri, evde üretilmiş türler oldukça uygun fiyatlarla alınabilmektedir. Çiftler, genellikle güvenilir ebeveyndirler ve iki kere yuvalayabilirler. Olabilecek tek çekinceleri, haşin ötüşleridir. TELEFON NUMARALARIMIZ TOPTAN SATIŞ MAĞAZAMIZ
  • #3847271
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.