ÇİFTLİK KURULUMU YAPILIR

ÇİFTLİK KURULUMU YAPILIR

Marmara » Çanakkale » Lapseki
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Çanakkale » Lapseki
ÇİFTLİK KURULUMU YAPILIR
 
ÇİFTLİK KURULUMU YAPILIR ÇİFTLİK KURULUMU YAPILIR ÇİFTLİK KURULUMU YAPILIR ÇİFTLİK KURULUMU YAPILIR ÇİFTLİK KURULUMU YAPILIR ÇİFTLİK KURULUMU YAPILIR
FİRMAMIZIN İNŞAAT SEKTÖRÜNDE GÖSTERMİŞ OLDUĞU TEK FALİYET ALANI ANATAR TESLİMİ ÇİFTLİK KURULUMUDUR. Firmamızın prensibi gereği müşterilerimizin tüm resmi izin ve ruhsat aşamaları bizzat firmamız tarafından yürütülmektedir. Firmamız bünyesinde görev yapan veteriner hekimlerimiz tarafından müşterilerimize yıllık gelir-gider ve coğrafi konum dikkate alınarak bölgesel hayvan besisi ve izlemesi gereken harita içerikli FİZİBİLİTE RAPORU verilmektedir. İstek doğrultusunda özel olarak FİZİBİLİTE raporu ve ahır-hayvan denetimi yapılır. ÇİFTLİK BÖLÜMLERİMİZ: 1= PREFABRİK BETON KURULUMLU (AHIR). 2= PREFABRİK BETON KURULUMLU (SÜTHANE) 3= PREFABRİK BETON KURULUMLU (K.OT DEPO) 4= BETONARME KURULUMLU (SLAJ DEPOSU) 5= BETONARME KURULUMLU (REVİR-KARANTİNA) 6= BETONARME KURULUMLU (BAKICI EVİ) 7= BETONARME KURULUMLU (FOSEPTİK ÇUK) 8= İSTEK ÜZERİNE (LOJMAN) 9= ÇİT UYGULAMASI (GEZİ ALANLARI) 10= BETONARME KURULUMLU (BEKÇİ KULUBESİ) KULLANILAN EKİPMANLAR: 1= AHIR BÖLÜMÜ: a) KİLİTLEME SİSTEMİ. b) DURAKLAMA SİSTEMİ c) OTOMATİK SÜPÜRME d) KAUÇUK YATAK e) HAVALANDIRMA FANLARI f) OTOMATİL SULUK 2= SÜTHANE: a) MERKEZİ SAĞIM MAKİNASI b) SOĞUTMA TANKI c) İSTEK ÜZERİNE SÜRÜ DENETİM SİSTEMİ d) HAVALANDIRMA SİSTEMİ e) DURAK BÖLÜMLERİ 3= GENEL: a) GECE-GÜNDÜZ SENSÖRLÜ AYDINLATMA b) GECE-GÜNDÜZ İZLENİMLİ KAMERA SİSTEMİ c) MERKEZİ DÂHİLİ TEL TERTİBATI Bir çiftliğin en uygun maliyetle uzun vadeli hizmet verecek şekilde inşası, doğru plan ve projelendirme neticesinde olur. Arazinin yapısı, işletmenin yönetim şekli, hayvanların yetiştirilme biçimi, genişleme ve büyüme tahminleri ve öngörülemeyen faktörler de hesaba katılarak geniş perspektifli bir planlamayla çiftlik kurma işlemleri başlar. Ön fizibilite raporunda, güncel maliyet analizleri yapılır. Karlılık ve fayda maliyet oranları çıkarılır. Elde edilen bilgiler ışığında ön proje hazırlanır. Buna göre sizin için en uygun çiftlik altyapısı ortaya çıkar ve proje bittiğinde nasıl bir sonuç çıkacağı tahminen belli olur. Genel vaziyet planı, mimari proje, statik â " betonarme projeleri, sıhhi tesisat ve su sistemleri projesi, elektrik projesi, yollar â " kanallar ve ihtiyaca göre ortaya çıkacak diğer unsurların projelendirilmesi neticesinde ruhsatlar alınır ve inşaat başlar. Dilerseniz sadece projelendirme hizmetini bizden alır, inşaatı kendiniz yaparsınız veya anahtar teslimi tüm proje taahhüt işini bize verirsiniz. Anahtar teslimi bir çiftlik istediğinizde, projelendirme aşamasından sonra inşaat ekibimiz işe başlar ve en kısa zamanda modern, kaliteli ve en uygun maliyetle tesisinizi teslim ederiz Amacımız size en doğru bilgiyi en ucuz maliyetlendirmeyi, en kısa sürede sunabilmektir. Unutmayın ki doğru başlangıç, doğru hedef ve doğru sonuç getirir. Pahalı ve gereksiz yatırımlar yapmadan sizi sadece yapacağınız işe uygun (besi veya süt sığırcılığı vb) ve geri dönüşümü hızlı yatırım yaptırmak ana hedefimizdir. İRTİBAT:
  • #3538491
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.