ÇEŞME OVACIK SAĞLIK SİTESİ SATILIK DUBLEX YAZLIK

ÇEŞME OVACIK SAĞLIK SİTESİ SATILIK DUBLEX YAZLIK

Ege » İzmir » Çeşme
150.000₺
  • 150.000₺
    Ege » İzmir » Çeşme
ÇEŞME OVACIK SAĞLIK SİTESİ SATILIK DUBLEX YAZLIK
 
ÇEŞME OVACIK SAĞLIK SİTESİ SATILIK DUBLEX YAZLIK ÇEŞME OVACIK SAĞLIK SİTESİ SATILIK DUBLEX YAZLIK ÇEŞME OVACIK SAĞLIK SİTESİ SATILIK DUBLEX YAZLIK ÇEŞME OVACIK SAĞLIK SİTESİ SATILIK DUBLEX YAZLIK ÇEŞME OVACIK SAĞLIK SİTESİ SATILIK DUBLEX YAZLIK ÇEŞME OVACIK SAĞLIK SİTESİ SATILIK DUBLEX YAZLIK
Çeşme Ovacık Sağlık sitesinde güvenliği olan, sitenin tamamı duvar ve telörgüsü ile çevrili, market(12 ay açık), siteye ait özel koy - plaj, sahilde duba ve şezlonglar ve iki adet iskele, tekne çekçek yerleri, siteye ait oyun salonlu kafetarya, çocuklar için kapalı oyun alanları, tenis kortu, basketbol ve futbol sahaları. Site içi yollar beton ve aydınlatmalı, kesintisiz su, geniş yeşil alanlar ve site tarafından sağlanan bahçıvanlık hizmetleri mevcuttur. Site içerisinde 380 konut mevcuttur ve civarın en prestijli sitesidir. Sitede yaz kış oturan birçok site sakini vardır. Sitenin güvenliği mevcut ve 12 ay çalışan 8 adet çalışanı vardır. Sitenin havasıda inanın süper, İzmir sıcaktan yanarken yazlığın denize olan konumu nedeniyel deniz meltemi hoş bir serinlik sağlarr ve geceleri de en sivrisinek sıkıntısı kesinlikle yoktur. Çeşme merkeze 10dk'lık uzaklıktadır. Ev 2008 yılında komple tadilat görmüş, baştan sona yenilenmiştir. 60 metre kare tabana oturmuş;3 tarafı teras, 3 tarafı bahçe (bahçe alanı yaklaşık 400 metrekaredir) ; zemin katında 1. sınıf granit amerikan hazır mutfak + salon, banyo+merdiven altı alanı;üst katta 3 oda+banyo+10 metrekare balkon; üstte çatı odası yapımına müsait çatı. Zeminler 1. sınıf seramiktir. Banyo duvarları tavana kadar 1.ci sınıf seramik ile kaplanmıştır, tadilatla ev komple çelik duvar köşebentlerine kadar sıfırdan yapılmıştır. Duvarlar alçı sıva yapılmıştır. Pencere çerçeveleri hırsızlığa karşı kilitli winsa pimapen izo-çift camlıdır. Tek eksik dış cephe boyasıdır dış sıva vesair tamdır dileğinize göre siding yaptırabilir yada sadece boyatabilirsiniz; boya için site çalışanları geçen yaz 600lira istemişlerdi. Oturma ruhsatı vardır. İmar problemi yoktur, site kooperatifine borcu yoktur. Not: Lütfen 100bin olurmu 120bin olurmu diye aramayiniz. “Olmaz” deyince de ısrar etmeyiniz lütfen.” Once cevre fiyatlari ve sitedeki diğer yazliklarin fiyatlarini arastirin; gelin evin icini dişini bahçesini gorun; tek eksigin sadece diş cepehe boyasi olduğunu anlayin; inanin o zaman 100-120binlik teklifle ayip etmisim diyeceksiniz. Fiyat bu koşullar altinda uygun bir fiyattır sizde anlayacaksınız. Acil ihtiyaçtan satılıktır .
  • #1821314
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.