CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULAR IRK GARANTİLİ MÜKEMMEL KALİTE

CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULAR IRK GARANTİLİ MÜKEMMEL KALİTE

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULAR IRK GARANTİLİ MÜKEMMEL KALİTE
 
CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULAR IRK GARANTİLİ MÜKEMMEL KALİTE CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULAR IRK GARANTİLİ MÜKEMMEL KALİTE CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULAR IRK GARANTİLİ MÜKEMMEL KALİTE CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULAR IRK GARANTİLİ MÜKEMMEL KALİTE CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULAR IRK GARANTİLİ MÜKEMMEL KALİTE CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULAR IRK GARANTİLİ MÜKEMMEL KALİTE
CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULAR IRK GARANTİLİ MÜKEMMEL KALİTE CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULAR IRK GARANTİLİ MÜKEMMEL KALİTE Cavalier King Charles özellikleri arasında ilk sırada küçük bir ırk olmaları yer almaktadır. Oyuncu bir köpek olmalarına rağmen kucakta gezdirilmeyi de sevmektedirler. Kafa yapısı uzun, burunları koniktir. Dışa çıkık olmayan yuvarlak gözlere sahip olan Cavalier King Charles köpekler uzun, düşük ve tüylü kulaklara sahiptir. Erkek Cavalier King Charles köpeklerin omuz yüksekliği ile dişi Cavalier King Charles köpeklerin omuz yüksekliği aynı olup 30-33 cm. ortalamasına sahiptir. Cavalier King Charles köpeklerin ağırlığı ise 5-8 kg. aralığındadır. Kulaklarındaki tüyler uzun ve keçeleşmeye meyilli iken vücut tüyleri orta uzunluktadır. Tüy dökme miktarı ise orta derecedir. Tüylerinin rengi inci beyazının üstüne koyu kestane, beyaz - siyah ve bronz / kahverengi olmak üzere 3 renkli, siyah ve bronz - kahve ile kızıl olabilmektedir. İLETİŞİM : 0541 262 58 53 - 0541 262 58 43 http://dogheavenbursa.blogspot.com.tr/ https://www.facebook.com/pages/Dog-Heav en-Bursa/1390573937871360?fref=ts Dog Heaven Bursa BLOG SİTEMİZDEN DETAYLI RESİM VE BİLGİLERE ULAŞABİLİRSİNİZ.
  • #3957515
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • MALTESE TERİER YAVRULAR

    KEDİ KÖPEK ÜRETİM-EĞİTİM-PANSİYON HİZMETLERİ İLETİŞİM : 0541 262 58 43 - 0541 2 ...

  • SAF KAN FRANSIZ BULLDOG YAVRULARI

    Fransız Bulldog iyi huylu ve bakımı kolay bir arkadaştır. Oyuncu ve şirin olması ...

  • elizabeth beagle yavrular

    0532 228 00 79 Temel Özellikleri Beagle herkesi seven, nazik, tatlı, hayat dolu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.