CAKA dekoratif resimli cam petek radyatör

CAKA dekoratif resimli cam petek radyatör

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
CAKA dekoratif resimli cam petek radyatör
 
CAKA dekoratif resimli cam petek radyatör CAKA dekoratif resimli cam petek radyatör CAKA dekoratif resimli cam petek radyatör CAKA dekoratif resimli cam petek radyatör CAKA dekoratif resimli cam petek radyatör CAKA dekoratif resimli cam petek radyatör
CAKA Cam Kalorifer Isı Teknolojileri Ltd. / TURKIYE(TR) BAYİLİKLER ve DİSTRİBÜTÖRLÜKLER verilmeye devam etmektedir Grubumuz aşağıdaki ürünlerin isim ve teknoloji patentlerini elinde tutmaktadır.. Üç ana ürünümüz bulunmaktadır: 1- dogalgazlı Cam Radyatör 2- Elektrikli Cam Radyatör 3- Elektrikli ve dogalgazlı Ayna Hydro(Sulu) Radyatör: 2, 5 lt. su dolaşır. Standart radyatörlere göre %60 tasarrufludur. 60 dakikada soğur. Cam ısıyı tutar ve geç soğur. Geç soğumadan dolayı kombi sık aralıklarla gaz açmaz dolayısı ile daha az yakıt kullanılmış olur. El yakmaz. Enerji verimi 1450 kaloridir. Elektrikli Radyatör: Elektrikli Cam Radyatörlerimiz uzun süren laboratuvar deneylerinin sonucu projelendirilen ve ısıtma prensibinin kalbine oturtulan Karbon-Bakır katmanlarından oluşan özel alaşımdan mamuldür. Infrared prensibi ile çalışır ve kopma, kırılma riski sıfırdır. Konveksiyon tekniği ile ortamı ısıtır. Isı kaynağımız, piyasadaki noktasal veya çizgisel tipte değildir. Bizim ısı kaynağımız alansal olup ortamı daha efektif ısıtmaktadır. 1 m.lik Cam Radyatör 12m2 lik odada, 12 saat çalışmak kaydı ile günlük 90 krş enerji sarf etmektedir. 60 derecede çalışırsa 65 dakikada soğumaktadır. El yakmaz. 1450 kalori ısı değeri vardır. Mukayeseler:*Yağlı radyatörlerin 2450W. ile verdiği ısıyı CAKA 900W. ile vermektedir. **-Çelik esaslı, cam tüplü elektrik sobaları sabit koşullarda CAKA nın tam 3 katı enerjiyi sarf etmektedir.
  • #3116358
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.