Bursada bekar evi eşyalı

Bursada bekar evi eşyalı

Marmara » Bursa » Yıldırım
250₺
  • 250₺
    Marmara » Bursa » Yıldırım
Bursada bekar evi eşyalı
 
Bursada bekar evi eşyalı Bursada bekar evi eşyalı Bursada bekar evi eşyalı Bursada bekar evi eşyalı Bursada bekar evi eşyalı Bursada bekar evi eşyalı
selam arkadaslar evım hacıvat mahallesınde cevre yolu uzerınde gayet rahat kendıne aıt bahceli ve nezıh bır ortamdadır. 3-1 seklınde tek katlıdır.tüm odaları esyalıdır evın tek eksıgı camasır makınesıdır. evde olan esyalar ( 5 tane yatakLı kanepe, 2 teklı 1tanede cıft kısılık koltuk mevcut. yatak odası ıcın karyola ve yenı yatak vardır, yerler halıfıleks ve ustu halılarla kaplıdır heryerı. buzdolabı, elektırıklı sohben, fırınlı ocak, pot manto, televızyon, sony muzık setı, ufak sehpa ve masalar ve sayamıyacagım bı cok mutfak esyaları kap kacak vs. ben bu evde kıracıyım tek kalıyorum ıs nedenıyle evımı devredıcem dedıgım ve resımlerde goruldugu gıbıdır kırası azdır 250 tl elekrıtık ve su fatura abonelıgını dahı uzerınıze almayacaksınız ev sahıbının ustune duzenlı odemek sartı ıle. ben ıcındekı esyaları 2000 tl ye verıyorum yanı 2000 tl bana verıp 1 aylık kırasını ödeyıp oturmaya baslıyorsunuz. özellıkle durumu olmayan cıftler ıcın ıdeal bır ev evlı olursa daha uygun bu esyaları spotcudan almaya kalksan 4 5 bın tl den asagıya almazsın ben kurulu evı dveredıyorum sadece 2. el bı camasır makınesı alınıp yerıne baglayıp calıstırmak kalıcak. arayın konusalım detaylarıserdar.. haydı selametle..
  • #2612829
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.