Bursa Yıldırıum Millet Mahallesinde Kat Karşılığı arsa

Bursa Yıldırıum Millet Mahallesinde Kat Karşılığı arsa

Marmara » Bursa » Yıldırım
10.500.000₺
  • 10.500.000₺
    Marmara » Bursa » Yıldırım
Bursa Yıldırıum Millet Mahallesinde Kat Karşılığı arsa
 
Bursa Yıldırıum Millet Mahallesinde Kat Karşılığı arsa Bursa Yıldırıum Millet Mahallesinde Kat Karşılığı arsa Bursa Yıldırıum Millet Mahallesinde Kat Karşılığı arsa Bursa Yıldırıum Millet Mahallesinde Kat Karşılığı arsa Bursa Yıldırıum Millet Mahallesinde Kat Karşılığı arsa
Bursa Yıldırım Millet mahallesinde 1400 m2 satılık konut imarlı arsası, arsa KAKS : 1, 50 HMAKS : 15.50 yapılan etüdte altlar ticari olduğu takdirde 22 daire yapılabilmektedir. Yer üç yola cepheli olup yeni konutların olduğu bölgededir Kat karşılığı olarak verildiğinde ise şartlar 250.000 TL %40 kat karşılığı , ancak verilen para kat oranlarından düşürülecektir. Detaylı Bilgi ve belgeler büromuzda verilecektir.
  • #3302584
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.