Buca'da 2+1 evim var erkek ev arkadaşı arıyorum(öğrenci)

Buca'da 2+1 evim var erkek ev arkadaşı arıyorum(öğrenci)

Ege » İzmir » Buca
425₺
  • 425₺
    Ege » İzmir » Buca
Buca'da 2+1 evim var erkek ev arkadaşı arıyorum(öğrenci)
 
Buca'da 2+1 evim var erkek ev arkadaşı arıyorum(öğrenci) Buca'da 2+1 evim var erkek ev arkadaşı arıyorum(öğrenci) Buca'da 2+1 evim var erkek ev arkadaşı arıyorum(öğrenci) Buca'da 2+1 evim var erkek ev arkadaşı arıyorum(öğrenci) Buca'da 2+1 evim var erkek ev arkadaşı arıyorum(öğrenci) Buca'da 2+1 evim var erkek ev arkadaşı arıyorum(öğrenci)
3 Ağustosta Dokuzçeşmeler kampüsüne 200 mt mesafede ev tuttum. Erkek ev arkadaşı arıyorum. Ev 2+, Eşyalı, 3 katlı bir binanın 3.katı Doğalgazlı, 2 adet klimalı, ana caddede, lüks Kirası 850 tl. 2 yatak odası, bir mutfak, bir salon, bir oturma odası var. Evi tutarken biraz masraflı oldu bilen bilir. Ağustos ayının kirasını verdim 850 tl. Depozitoyu verdim 850 tl. Emlakcı komisyonu verdim 850 tl. Bir de kayıt günü 400 tl vericem doğalgazla alakalı. Bunların hepsinin belgesi var emlakcıda. Turyaptan kiraladım komisyon ve depozito standart. Yanıma gelecek olan arkadaş, evi tutarken yaptıgım bu masrafların yarısını karşılayacak sonra kirayı yarı yarıya bölüşücez. Fotolarıda atayım. http://hizliresim.com/OJMQ5A ht tp://hizliresim.com/zQ4d14 http://hizlir esim.com/4Yl63q http://hizliresim.com/Jd 2PMn http://hizliresim.com/0bDOaL http:/ /hizliresim.com/AZJBvq http://hizliresim .com/d4bYan http://hizliresim.com/5pVW3d http://hizliresim.com/bQbNaj http://hiz liresim.com/X24OjD http://hizliresim.com /Q1Mb0g http://hizliresim.com/M9Jqb9 htt p://hizliresim.com/q9B7aq Ev hazır sadece yanıma gelip yerleşicek arkadaş. the_zeuqm4@hotmail.com ve zeuqma17@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz.
  • #3814320
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.