Bu yavruların size ihtiyacı var...

Bu yavruların size ihtiyacı var...

Marmara » İstanbul » Fatih
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Fatih
Bu yavruların size ihtiyacı var...
 
Bu yavruların size ihtiyacı var... Bu yavruların size ihtiyacı var... Bu yavruların size ihtiyacı var... Bu yavruların size ihtiyacı var... Bu yavruların size ihtiyacı var... Bu yavruların size ihtiyacı var...
Bu sevimli 5 kardeş çocukluğumun geçtiği mahallede tuhafiye dükkanı olan bir ablanın dükkanındalar.Dükkanda baktığı 3 kedisinin dışında beslediği için kapısının önüne gelen çok sayıda kedi var.Bu bebeklerin anneside hamileyken gelmiş ve komşuları zaten sürekli kavga edip söyleniyorlarmış.Bu kedileri yok et yoksa zehirleyeceğiz diye.Bu anne doğursun mecburen ilerdeki caminin bahçesine bırakacağım dedi..Bende yuva bulurum bırakma lütfen dedim neticede bana güvendi bebekler dükkanda doğup büyüdü.Malesef biri kör olmuş iki bebeğin ise tek gözleri sanırım kör.Buğulanmış, veterinere götürmüş iğne yaptırmış damla kullanmış ama düzelmemiş malesef.Sadece gri beyaz iki yavrunun gözlerinde sorun yok.Tekir bebek kötü görünüyor , yavruların iyi bir bakıma ihtiyacı var.Bu yavrulara acilen yuva arıyoruz.Malesef kimseler istemedi henüz.Artık daha fazla dükkanda tutamayacaklar.Komşuları ile kavga etmekten yorulmuş kadın.Bebeklerin durumu çok çok acil.
  • #3481042
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.