British Shorthair - Ankara Kedisi Kırması SAHİPLENDİRME

British Shorthair - Ankara Kedisi Kırması SAHİPLENDİRME

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
British Shorthair - Ankara Kedisi Kırması SAHİPLENDİRME
 
British Shorthair - Ankara Kedisi Kırması SAHİPLENDİRME British Shorthair - Ankara Kedisi Kırması SAHİPLENDİRME British Shorthair - Ankara Kedisi Kırması SAHİPLENDİRME
British Shorthair - Ankara kedisi kırması 7 aylık kızımız Alice (fotolarda gri renkli olan) ile 9 aylık Maine Coon kırması kızımız Colorise Julliette 'e (Alacalı) işlerimizin yoğunluğu sebebiyle ilgisiz bıraktığımız için, onları evin bir ferdi gibi sevecek ve benimseyecek aileler arıyoruz. Lütfen küçük çocuklarınıza hediye olarak almak için aramayınız. Gerçekten kedileri bilen, nasıl bir kediyle yaşaması gerektiğini daha önce deneyimlemiş kişiler irtibata geçsinler. İkisi de kısırlaştırılmadı. Aşıları tam ve karneleri mevcut. İkisi de son derece uysaldır. Tırmalama ve ısırma gibi huyları kesinlikle yoktur. Tuvalet alışkanlıkları var.İkisi de çok oyuncu. Gayet iştahlılar. Colorise Julliette'in (Alacalı) gözleri doğduğunda tamamen kapalıydı. Alanında uzman bir Profesör hekim tarafından iki gözü de ameliyat edildi. Şu anda yüzde 30'luk küçük bir kayıpla da olsa gözleri görüyor. Ayrı ayrı verebileceğimiz gibi, uygun gördüğümüz ailelere ikisini birlikte de verebiliriz. NOT: KEDİLER İÇİN HİÇBİR ÜCRET TALEP ETMİYORUZ ! ...Tamamen ücretsiz olarak vereceğiz ve ayrıca aşı, mama vb. türden masraflar için de hiçbir şekilde ücret almayacağız !
  • #3385565
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • iran kedisi yavruları 90 gunlukler

    90 gunlukler saglık sorunları yok tum asıları yapıldı b zamana kadar olan anne b ...

  • 2 aylık cins Siyam yavrumuza acil yuva arıyoruz.

    2 aylık cins Siyam yavrumuza acil ona sevgi ve şefkatla bakacak aile arıyoruz.Ya ...

  • SCOTTİSH FOLD BEBEKLER

    Scottish yavrularimiz veteriner gozetimi altinda dogmus olup ve halada veteriner ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.