Bozyazı / Tekmen / Selin Sitesi Sahibinden Satılık Yazlık/Kışlık

Bozyazı / Tekmen / Selin Sitesi Sahibinden Satılık Yazlık/Kışlık

Akdeniz » Mersin » Bozyazı
125.000₺
  • 125.000₺
    Akdeniz » Mersin » Bozyazı
Bozyazı / Tekmen / Selin Sitesi Sahibinden Satılık Yazlık/Kışlık
 
Bozyazı / Tekmen / Selin Sitesi Sahibinden Satılık Yazlık/Kışlık Bozyazı / Tekmen / Selin Sitesi Sahibinden Satılık Yazlık/Kışlık Bozyazı / Tekmen / Selin Sitesi Sahibinden Satılık Yazlık/Kışlık Bozyazı / Tekmen / Selin Sitesi Sahibinden Satılık Yazlık/Kışlık Bozyazı / Tekmen / Selin Sitesi Sahibinden Satılık Yazlık/Kışlık Bozyazı / Tekmen / Selin Sitesi Sahibinden Satılık Yazlık/Kışlık
Mersin Bozyazı Tekmen de Sahibinden Yazlık Tripleks Villa Bozyazı/Tekmen Beldesinde Denize sıfır Lüks Tripleks Yazlık Villa. Toplam 2 Salon, 2 Yatak odası, 2 Çocuk odası, İki misafir odası, 2 küçük balkon, 2 orta balkon, 2 büyük balkon, 2 Teras, 4 banyo ve 6 adet tuvalet bulunmaktadır. 1.Kat: Girişte Mutfak+Salon+Tuvalet+Balkon 2.Kat: Yatak Odası+Çocuk odası+Banyo ve Tuvalet 3.Kat: Misafir Odası+Banyo ve Tuvalet+Teras Villanın Balkonları, Terası ve Kapı girişine 1.sınıf pergola( çardak) yapılmıştır. Villanın Tüm pencerelerinde Panjur ve sineklik vardır. Su ısıtma sistemi Güneş enerjisi ile çalışmaktadır.
  • #1754101
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.