Börek ve Tatlı Tezgahı, Çikolata Dolabı, Pasta Dolabı, Pasta Servis Arabası..

Börek ve Tatlı Tezgahı, Çikolata Dolabı, Pasta Dolabı, Pasta Servis Arabası..

İç Anadolu » Ankara » Ankara
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
Börek ve Tatlı Tezgahı, Çikolata Dolabı, Pasta Dolabı, Pasta Servis Arabası..
 
Börek ve Tatlı Tezgahı, Çikolata Dolabı, Pasta Dolabı, Pasta Servis Arabası.. Börek ve Tatlı Tezgahı, Çikolata Dolabı, Pasta Dolabı, Pasta Servis Arabası..
Ürünlerimizin Özellikleri ;kg/m3 yoğunlukta insan sağlığına zarar vermeyen poliüretan gövde -Her tür projeye uygulanabilir, yan yana monte edilebilen modüler sistem -Çift su giderli 430 kalite paslanmaz çelik sac su haznesi. -Paketleme bölümü desenli 304 CrNi (KromNikel) paslanmaz sac. -Amortisörlü, bombeli sekurit yay camlar. -İç kısımlar ve tavalar 304 CrNi (KromNikel) paslanmaz sac. -Görünen dış yüzeyler renkli elektro-statik boyalı sac. -Görünmeyen (su temas etmeyen) iç yüzeyler galvaniz sac. -Reyon arkasında özel kağıt ve poşet cepleri. -İç aydınlatma özel eloksallı alüminyum içerisine monte edilmiş floresan lamba. --Air-frost (hava üflemeli) veya statik (kuru) soğutma sistemi. -Otomatik defrost ve dijital ısı göstergeli programlanabilir çok fonksiyonlu elektronik kontrol ünitesi. -Ön camlar altında buğulanmayı önleyici hava üfleme sistemi. -Termostatik valflı, geniş yüzeyli evaporatör. -Dış montaj, hava sirkülasyonlu soğutma. -Dekorasyona uygun renk seçenekleri. -7/24 servis güvencesi -2 yıl garanti, K-Q TSE-ISO-EN 9000 ve CE standartlarına uygun üretim. ilgilenenlernumarasından bilgi alabilirler.
  • #2538772
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.