Border Collie & Fino Melezi Fındık Yuva Arıyor, İstanbul

Border Collie & Fino Melezi Fındık Yuva Arıyor, İstanbul

Marmara » İstanbul » Tuzla
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Tuzla
Border Collie & Fino Melezi Fındık Yuva Arıyor, İstanbul
 
Border Collie & Fino Melezi Fındık Yuva Arıyor, İstanbul Border Collie & Fino Melezi Fındık Yuva Arıyor, İstanbul Border Collie & Fino Melezi Fındık Yuva Arıyor, İstanbul
Border Collie ve fino kırması. En fazla 1 yaşında belki daha küçük. Büyüklük olarak küçük ırk sınıfına giriyor. Belediye tarafından sokakta bulundu ve buraya getirildi. Arayan soran yok. Bu yüzden artık bir yuva arıyoruz. Aşırı soğuklarda donabileceği, hasta olabileceği korkusuyla geçici ailemize verdik. Tuzla Rehabilitasyon Merkezi konumu dolayısıyle soğuğu daha çok yaşıyor. Kapalı mekan sayımız az olduğu için bu minik kızımızı geçici ailemiz hemen yuvasını açtı. Geçici ailemiz ufaklığın adını Fındık koymuşlar çokda yakışmış. :) Yeşil kazağıda çok yakışmış kızımıza. Şu anda halen evde yaşıyor . Soğuklar sürdüğü için buraya getirmiyoruz. Evden sahiplendireceğiz. Tuvalet terbiyesi vardır. Kuduz aşısı yapılmış, chipi takılmış ve kısırlaştırılmıştır. Sağlığında hiç bir sorun yoktur. Sadece sorun ona ömür boyu bakabilecek, asla terketmeyecek , evladı gibi sahip çıkacak bir ailemizin olmayışı. Bu aile sizseniz eğer lütfen bizi arayın. İrtibat: Deniz Karaduman SAHİPLENMEK İÇİN : Nüfus kâğıdı fotokopisi, ev faturası fotokopisi , sahipleneceğiniz köpeğiniz için tasma ile beraber ailenizle geliniz. Lütfen gelirken imkanınız varsa bebek kuru mama , konserve mama getirirseniz çok seviniriz. Haftanın 7 günü saat 12:30 -15:30 arası sahiplendirme yapıyoruz.
  • #2007978
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.