Boncuk yeni sahibini arıyor!..

Boncuk yeni sahibini arıyor!..

Marmara » Sakarya » Adapazarı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Sakarya » Adapazarı
Boncuk yeni sahibini arıyor!..
 
Boncuk yeni sahibini arıyor!.. Boncuk yeni sahibini arıyor!.. Boncuk yeni sahibini arıyor!.. Boncuk yeni sahibini arıyor!.. Boncuk yeni sahibini arıyor!..
1, 5 aylık yavru iken alıp 2 yaşına basmasına 2 ay kalan bugünlere kadar büyük bir sevgi ve özenle bakıp büyüttüğüm Boncuk'a maalesef elveda demek zorundayım. 1 hafta önce doktora gittim ve gözlerimdeki alerjinin sebebinin o olduğunu söyledi.Bütün aşılarını gecikmeden yaptırmıştım, zaten veterinerin kontrolü hayvanda bir hastalık olmadığını doğruluyor. Onu vermek için bir haftadır düşünüyorum, ancak karar verebildim. Boncuk çok sağlıklı çok oyuncu bir kedi. Yünle oynamayı çok sever. Siz ne kadar kovsanız da gelip tepenizde yatma konusunda bazen çok ısrarcı olabiliyor :) Kalorifer peteği, pencere kenarları ve yorgan altı en favori yatma yeridir ve tabi ki bağdaş kurduğunuzda kucağınız :) . Gözümde bu alerji başlamasaydı bende manevi hatırası da büyük olan Boncuk'u asla kimseye vermezdim. Çok kaşıntı oluyor gözümde ve Boncuk da tepemden inmediği, sürekli üstümde olduğundan rahatsız edici oluyor.Hiç sorun çıkartan bir kedi değil, ısıran tırmalayan bir kedi asla değil (Çook kızdırırsanız tabi ki ucundan ısırır:)). Tuvaletle ilgili de sorunu yok, kumun yerini değiştirseniz bile hemen alışıyor ANCAK tabi ki temiz tutmalısınız, o kullandıktan sonra mutlaka temizlemelisiniz. Mama ve su kabını, aşı karnesi ve de kum kutusunu yeni sahibine tabi ki karşılıksız vereceğim. İstediğim tek bir karşılık var o da Boncuk'a iyi bakılmasıdır. Alacak kişiye şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  • #2585250
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.