Bodrumda Bayrama özel kişi başı günlük 21 TL ye kiralık yazlık daire

Bodrumda Bayrama özel kişi başı günlük 21 TL ye kiralık yazlık daire

Ege » Muğla » Bodrum
21₺
  • 21₺
    Ege » Muğla » Bodrum
Bodrumda Bayrama özel kişi başı günlük 21 TL ye kiralık yazlık daire
 
Bodrumda Bayrama özel kişi başı günlük 21 TL ye kiralık yazlık daire Bodrumda Bayrama özel kişi başı günlük 21 TL ye kiralık yazlık daire Bodrumda Bayrama özel kişi başı günlük 21 TL ye kiralık yazlık daire Bodrumda Bayrama özel kişi başı günlük 21 TL ye kiralık yazlık daire Bodrumda Bayrama özel kişi başı günlük 21 TL ye kiralık yazlık daire Bodrumda Bayrama özel kişi başı günlük 21 TL ye kiralık yazlık daire
Çok özel bir yazlıkta bayram tatili fırsatı! 17 Eylül 28 Eylül 2009 tarihlerinde Bayrama özel % 30 indirimle kişi başı günlük 21 TL den başlayan fiyatlarla kiralık yazlık villa! 3 kişilik konaklama durumunda , 7 günlük kiralamalarda kiş başı günlük 21 TL( toplam ev fiyatı 441 TL), 5 günlük kiralamalarda kişi başı günlük 26 TL(toplam ev fiyatı 435 TL ) , 4 günlük kiralamalarda kişi başı günlük 38 TL( toplam ev fiyatı372 TL) , 3 günlük kiralamalarda kişi başı günlük 30 TL(toplam ev fiyatı 306 TL ) dir.Fiyatlarımıza elektrik su gaz kullanım bedelleri, evin temizliği, haftada bir kere temiz çarşaf değişimi ve KDV dahildir. Bodrum Milas yolu üzerinde zeytin ağaçları ile örtülü tepelerin üzerinde yer alan bir tatil sitesinde bulunmaktadır. 2 oda bir banyodan oluşan evler zevkli bir şekilde dekore edilmiştir. Geniş bir arsa üzerine kurulmuş olan sitede şezlong ve şemsiyelerle donatılmış büyük bir yüzme havuzu vardır.Bu evler doğayla iç içe konumu itibariyle sakin bir tatil arayanlar için idealdir. Ünlü golf sahalarına araba ile sadece 4 km uzaklıkta bulunan evlerimizde konaklayacak olan misafirlerimizin araba kiralamalarını öneririz. Bodrum tarihi dokusu cennet koyları ve eğlenceli gece hayatı ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağıdır.
  • #1842050
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.