Bodrum Yolu Üzeri Satılık Arsa Ana yola Cephe

Bodrum Yolu Üzeri Satılık Arsa Ana yola Cephe

Ege » Muğla » Yatağan
25.000₺
  • 25.000₺
    Ege » Muğla » Yatağan
Bodrum Yolu Üzeri Satılık Arsa Ana yola Cephe
 
Bodrum Yolu Üzeri Satılık Arsa Ana yola Cephe Bodrum Yolu Üzeri Satılık Arsa Ana yola Cephe Bodrum Yolu Üzeri Satılık Arsa Ana yola Cephe Bodrum Yolu Üzeri Satılık Arsa Ana yola Cephe Bodrum Yolu Üzeri Satılık Arsa Ana yola Cephe Bodrum Yolu Üzeri Satılık Arsa Ana yola Cephe
MUĞLA BODRUM YOLUNA CEPHELİ %30/%40 VİLLA İMARLI ARSADIR. 353.57 METRE KARE KARŞI ÇAPRAZINDA PETROL OFİSİ VE RESTAURANT VARDIR. AYRICA ARSANIN KARSI ÖN KISMI PETROL OFİSİ VE SOSYAL TESİS ALANI OLARAK RUHSATLANDIRILMIŞTIR. DOĞAYLA İÇ İÇE BİR YERDE DENİZE YAKIN BODRUM HAVAALANINA YAKIN YATIRIM İÇİN UYGUN BİR YER. MUĞLA - YATAĞAN - MİLAS - GÜLLÜK- GÜVERCİNLİK YALIKAVAK-BODRUM/GÜMBET- ORTAKENT- BİTEZ- TURGUT REİS-AKYAR- TATİL MERKEZLERİNE UZAKLIĞI EN FAZLA 100 KM DİR. GÖZLERDEN UZAK YEŞİLLİĞİN GÖLGESİNDE DOĞA İLE İÇ İÇE BİR MEKAN. ARSA SİTE İÇİNDE OLMADIĞI İÇİN HERHANGİ BİR AİDAT VS. YOKTUR. BODRUMA VE DİĞER TATİL BELDELERİNE YAKIN BU KADAR UYGUN FİYATTA ARSA BULMA İMKANI SIFIRDIR. EN YAKIN ELEKTRİK ŞEBEKESİNE 50 METRE- EN YAKIN İÇME SUYU ŞEBEKESİNE 300 METRE -DİR. 2 KAT İMARLIDIR. ARSA KÖKLÜK KÖYÜ SINIRLARI İÇİNDE OLMASINA RAĞMEN ESKİHİSAR KÖYÜNE 300 METREDİR. ARAÇ TAKASI OLUR. UŞAK MERKEZDE ARSA TAKASI DÜŞÜNÜLÜR. ARSANIN DİĞER YERLERE UZAKLIK MESAFELERİ : YATAĞAN 13 KM - MİLAS 25 KM - BODRUM HAVA ALANI 30 KM - GÜLLÜK 35KM - GÜVERCİNLİK 40KM - BODRUM 75 KM - TURGUTREİS 100 KM DİR.
  • #3679149
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.