Bodrum Turgutreis / 2, 5 Aylık Setter - Pointer Melezi Av Köpeği

Bodrum Turgutreis / 2, 5 Aylık Setter - Pointer Melezi Av Köpeği

Ege » Muğla » Bodrum
Görüşülür
Bodrum Turgutreis / 2, 5 Aylık Setter - Pointer Melezi Av Köpeği
 
Bodrum Turgutreis / 2, 5 Aylık Setter - Pointer Melezi Av Köpeği Bodrum Turgutreis / 2, 5 Aylık Setter - Pointer Melezi Av Köpeği Bodrum Turgutreis / 2, 5 Aylık Setter - Pointer Melezi Av Köpeği
Adı: AYS (ice) Yaklaşık Doğum Tarihi: 22/06/2011 Cinsiyeti: DİŞİ Irkı: SETTER-POİNTER MELEZİ AVKÖPEĞİ İç parazit Tedavisi : 06/09/2011 tarihinde yapıldı. BODRUM TURGUTREİS TE BULUNMUŞTUR. SAHİBİ TARAFINDAN TERKEDİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ. GEÇİCİ OLARAK BİZİMLE KALIYOR. 06/09/2011 Tarihinden bu yana bizimle yaşıyor, onu bazen eve götürüyorum, genelde işyerimizde kalıyor. Fotoğraflarda görüldüğü üzere, bir köpeğim zaten mevcut ve maddi sıkıntılar içindeyiz. Büyük olanın adı Şans, o bizimle 1 yılı aştı. Mama almak bile benim için çok zor. Bu can henüz 2, 5 aylık ve her araba geçtiğinde yüreğim ağzıma geliyordu. Mecburen geçici olarak bakmayı kabul ettim. Veterinerimize götürdüm ve canına tak diyene kadar bak yoksa barına bırakmamız gerekecek dedi, bu zamanda yuvalandırmaya çalışacağız ve eğer bir yuva bulamazsa, ya İCE tam bize alışmışken barınağa bırakılacak, yada bir yuva bulacağız ve o mutlu olacak. İnanın onu hiç bırakmak istemiyorum, bilinçli olarak sahiplenmedim İCE'ı o yaptırım uyguladı bana, her geçen araba sesinde yerimden fırladım. Göz göre göre onu barınağa bırakıp arkamdan ağlamasının sesi artık cılızlaşana kadar oradan uzaklaşmak zorunda kalmak istemiyorum. LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!! Maddi gücüm bunu kaldırmayacak.... (SOKAKTA BAKTIĞIMIZ DİĞER CANLAR İÇİN 1 PAKET 15KG LUK KURU MAMA BAĞIŞI İLE SAHİPLENDİRİLECEKTİR)
  • #2737753
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SPHYNX YAVRULARI ANNE ALTINDAN

    VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ GÜNÜ GELMİŞ AŞILARI YAPILMIŞ ...

  • TEA CUP CHİHUAHUA;YORKSHİRE;CAVALLAR KİNG CAHARLES;PUG MOPS;MALTESE;;VS

    TUNALI HİLMİ CADDESİ AYNALI ÇARŞI NO:89/6 K.DERE ANKARA ÇİTFLİK:SİNCAN SARAY KÖ ...

  • sahibinden melez köpek yavruları ciddi alıcılar ulaşsın

    köpeklerim çok oyuncu, cana yakın ve sevimliler. Av köpeği olarak yetiştirilebil ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.