Bilgisayar teknolojisi ve programa okumaktayım ve iş arıyorum

Bilgisayar teknolojisi ve programa okumaktayım ve iş arıyorum

Marmara » İstanbul » Fatih
750₺
  • 750₺
    Marmara » İstanbul » Fatih
Bilgisayar teknolojisi ve programa okumaktayım ve iş arıyorum
 
Bilgisayar teknolojisi ve programa okumaktayım ve iş arıyorum Bilgisayar teknolojisi ve programa okumaktayım ve iş arıyorum
SELDA ALEV .İSTANBUL FATIH DE İKAMET ETMEKTEYİM. ÖNLİSANS ÖĞRENCİYİM. MERSİN ÜNİVERSİTESİ (UZAKTAN EĞİTİM) BİLGİSAYAR TEKNOLOJİSİ VE PROGRAMA OKUMAKTAYIM.. ŞUANA KADAR HİÇ BİR İŞTE ÇALIŞMADIM.GİTTİĞİM İŞ GÖRÜŞMELERİNDE HEP DENEYİM İSTEDİLER VE BU BENİM DEZAVANTAJIM OLARAK GERİ YANSIDI..BÜTÜN İŞ VERENLERİN DENEYİMLİ ARAMALARI BİZİM GİBİ DENEYSİZİMLERİN ORTADA BIRAKIYOR.. YALNIZ BİZDE BİR YERLERDEN BAŞLAMAK İSTERKEN NEDEN BİZE HİÇ FIRSAT SUNULMUYOR.GEÇMİŞE BAKILDIĞINDA İŞ VERENLERİNDE BİR ZAMANLAR BİZİM DURUMDA OLDUKLARINI NE ÇABUK UNUTUYORLAR.BU DUNYADA HIC KIMSE BIR ANDA USTA OLMADI HERKESIN BIR CIRAKLIK DONEMI VARDIR AMA SUAN USTA OLDUKLARINI DUSUNDUKLERINDE CIRAKLARA AYIRACAKLARI ZAMANI VERMEK YERINE USTA ARAMAYA TERCIH EDIYOR.ELBETTE CIRAK ARAYAN USTA BIZDE BULMAK UMUDUYLA SUAN BURDA ILAN VERIYORUM.. EVDE BİLGİSAYARDAN HERHANGI BIR IS ARIYORUM. YADA MASA BASI SEKRETERLIK TARZI BIR IS ARIYORUM.
  • #99937
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.