Bilgisayar Servisi Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy Karıştıran Çorlu Velimeşe

Bilgisayar Servisi Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy Karıştıran Çorlu Velimeşe

Marmara » Tekirdağ » Çorlu
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Tekirdağ » Çorlu
Bilgisayar Servisi Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy Karıştıran Çorlu Velimeşe
 
Bilgisayar Servisi Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy Karıştıran Çorlu Velimeşe Bilgisayar Servisi Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy Karıştıran Çorlu Velimeşe Bilgisayar Servisi Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy Karıştıran Çorlu Velimeşe Bilgisayar Servisi Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy Karıştıran Çorlu Velimeşe Bilgisayar Servisi Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy Karıştıran Çorlu Velimeşe Bilgisayar Servisi Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy Karıştıran Çorlu Velimeşe
Bilgisayar Servisi Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy Karıştıran Çorlu Velimeşe Bilgisayar Servisi Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy Karıştıran EPAR BİLGİSAYAR VE ELEKTRONİK TEL:FAKS: Mailler: ------- info@eparbilgisayar.com info@eparbilgisayar.com.tr info@sibertek.com Tüm markalarda Kurumsal ve Ev kullanıcıları için Notebook(dizüstü) ve Pc (masa üstü bilgisayar) satışı. Kullanım eğitimi NetWork kurulumu. Network problemlerinin çözümü , Ddesteği ve eğitimi. İnternet tabanlı(ADSL üzerinden) VOIP sistemi kurulumu ve eğitimi. ISA SERVER kurulumu eğitimi, Firewall kurulumu ve eğitimi, 2003 SERVER kurulumu ve eğitimi, MİCROSOFT programları satışı, Desteği ve Eğitimi, Server Satışı Kurulumu Desteği ve Eğitimi. CCTV Güvenlik ve Kamera Sistemlerinin Kkurulumu ve Desteği, Eğitimi İnternet Kullanımı Eğitimi. Bilgisayar Kullanımı Konusunda Özel Dersler. LOGO (LKS2, SHOP MANAGER, BORDRO ) eğitimleri.
  • #2321018
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.