Beyoğlunda satılık palyaço

Beyoğlunda satılık palyaço

Marmara » İstanbul » Beyoğlu
150₺
Beyoğlunda satılık palyaço
 
Beyoğlunda satılık palyaço Beyoğlunda satılık palyaço Beyoğlunda satılık palyaço Beyoğlunda satılık palyaço Beyoğlunda satılık palyaço Beyoğlunda satılık palyaço
PALYAÇO & ANİMATÖR PAKET PROGRAMI ANİMASYON SHOW KİNDER DİSCO+ANİMASYON+YÜZ BOYAMA+SOSİS BALON (4 SAAT) KİNDER DİSCO: En beğenilen yabancı çocuk şarkıları eşliğinde, palyaço ya da hayal kahramanlarının önderliğinde çocukların da katılımıyla gerçekleşen dans gösterisidir. Koreografiler, çok renkli ve çocukların kolaylıkla yapacakları şekildedir. ANİMASYON: Palyaço ya da sizin seçtiğiniz hayal kahramanlarının gerçekleştirdiği komedi ağırlıklı, hareketli, heyecanlı, renkli oyunlar ve yarışmalardan oluşan bir gösteridir. Oyunları, yarışmaları kazananlar önce madalya kazanıyor. Madalyası olan daha sonra başka bir yarışmayı daha kazanırsa hediyeler kazanıyor. Çocukların hoşça vakit geçirecekleri süper bir program. YÜZ BOYAMA: Palyaço ya da hayal kahramanlarının cilde zarar vermeyen, kaliteli özel boyalarla çocukların, hatta büyüklerin yüzlerine renkli, esprili yüz boyamaları yapmalarıdır. SOSİS BALON: Palyaço ya da hayal kahramanlarının çocukların istedikleri figürleri (köpek, aslan, şapka, tavşan, kılıç gibi) sosis balonlar vasıtasıyla yapıp o günün hatırası olarak çocuklara hediye etmeleridir. YOĞURT YEME YARIŞMASI, YÜZ BOYAMA YARIŞMASI, ELMA YEME YARIŞMASI ĞURUBUNU BUL YARIŞMASI, ÇUVAL YARIŞMASI, İP ATLAMA OYUNU SANDALYE KAPMA YARIŞMASI, EBELEME - ELİM SENDE YARIŞMASI TİMSAH OYUNU, BALON PATLATMA OYUNU, PAKET AÇMA OYUNU vs Ve sürekli güncellenen çeşitli oyunlar eşliğinde sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. ANİMATÖR&PALYAÇO+KOSTÜM KARAKTER: KİNDER DİSCO+ANİMASYON+YÜZ BOYAMA+SOSİS BALON (4 SAAT) 150 TL. ANİMATÖR KOSTÜM ÇEŞİTLERİ: PANDA, KEDİ, CİVCİV, PALYAÇO, BATMAN, SİNDİRELLA, KÜL KEDİSİ, PERİ KIZI, KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ, ÖRÜMCEK ADAM, ÇİZGİ FİLM KAHRAMANLARI VS.
  • #3422114
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • acıbadem den dünya tatlısı pekinez

    YAVRU İKİ AYLIKTIR ALAN KİŞİYE YATAĞI, TARAĞI, YEME KABLARI(2ADET), HİLLS MARKA ...

  • VON-KALE KONYA ALAN KORUMA GÜVENLİK KÖPEKLERİ ÜRETİMİ

    VON-KALE KONYA ALAN KORUMA GÜVENLİK KÖPEKLERİ ÜRETİM ÇİFTLİĞİ KONYADA BİR İLK, ...

  • satılık pekines pekinez satılık krem

    4 aylık erkek pekines aşıları tam kimlikli rengi açık kahve tuvalet eğitimli or ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.