Beşiktaş Gayrettepe'de sahibinden kiralık odalar

Beşiktaş Gayrettepe'de sahibinden kiralık odalar

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
400₺
  • 400₺
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Beşiktaş Gayrettepe'de sahibinden kiralık odalar
 
Beşiktaş Gayrettepe'de sahibinden kiralık odalar Beşiktaş Gayrettepe'de sahibinden kiralık odalar Beşiktaş Gayrettepe'de sahibinden kiralık odalar Beşiktaş Gayrettepe'de sahibinden kiralık odalar
Beşiktaş ilçesine bağlı Gayrettepe Mahallesi'nin en nezih ve merkezi noktasında, sessiz ve sakin, yemyeşil bahçe ve kuş cıvıltıları içindeki binanın 2. katında 160 m2 daire. Mecidiyeköy, Esentepe ve Gayretepe Metro girişlerine çok yakın. Zincirlikuyu ve Mecidiyeköy Metrobüs duraklarına çok yakın. Oda kiralarıTL arasında değişiyor. Binada ve dairede günlük temizlik ve bahçe bakımı yapılıyor. Daire temiz ve bakımlı, boyası yeni. Isınma kombili. Mutfak, tuvalet, banyo temiz ve kullanışlı. Komşular nezih. Gayrettepe Mah. Fahri Gizden Sokak. Mühendisler Apt. No: 10 Beşiktaş İstanbul Konum olarak Sürmeli Oteli'nin arkası gibi. Çıtır Ocakbaşı'nın karşısı.
  • #3757353
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.