Belcikada yasiyorum, Allah korkusu olan hanim hanimcik bir bayan ariyorum.

Belcikada yasiyorum, Allah korkusu olan hanim hanimcik bir bayan ariyorum.

Yurtdışı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Yurtdışı
Belcikada yasiyorum, Allah korkusu olan hanim hanimcik bir bayan ariyorum.
 
Belcikada yasiyorum, Allah korkusu olan hanim hanimcik bir bayan ariyorum. Belcikada yasiyorum, Allah korkusu olan hanim hanimcik bir bayan ariyorum. Belcikada yasiyorum, Allah korkusu olan hanim hanimcik bir bayan ariyorum. Belcikada yasiyorum, Allah korkusu olan hanim hanimcik bir bayan ariyorum. Belcikada yasiyorum, Allah korkusu olan hanim hanimcik bir bayan ariyorum.
Selamlar, Hayati herkes gibi normal yasayan, Belcika ve Turkiyede (Gaziantep) maddi manevi sorunu bulunmayan biriyim. Gecici hatalara sabirli, yanlislara anlayisliyimdir, yasamsal olarak sakin bir yapim var.Her zaman huzurlu yasamak icin mucadele ederim. Yasim 36, boy 175cm kilo 72kg. Bu zamana kadar hic evlilik dusunmedim ve yapmadim, okul tr de univ terk, 7 yildir avrupadayim, su an belcikada bir sirkette bilgisayar ve web tasarimi bolumunde calisiyorum.Ikametim Belcika. Son 1 yildir Turkiyede actigim sirketle medikal sektor uzerine girisimlerde bulundum ve cogunlukla Turkiyede oluyorum. Benimle beraberlik isteyen kisi belcika icin degilde mutlu bir yuva icin adim atsin ve hayatin zorluklarina hic bir zaman ufff demesin. Yillardir yalniz yasadigimdan, Aile benim icin buyuk bir ozlemdir, bunu idrak edebilen hayatima girsin isterim. Aradigim kisinin maddiyati beni ilgilendirmiyor, psikolojik sorunu olmayan, ailesi ile sorunu olmayan, anne baba ve esine olan saygisini ve sevgisini sozde degil ozde hissedebilen, musrif ve gozu disarda olmayan, kisiligi oturmus ve cok degilde bildigi kadar konusan, havali olmayan, dini inanclarini bilen ve imkanlarinca yerine getirebilen, maddi zorluklarda kaldigimiz zamanlarda Allahtan korkup sadece o na siginan hanim hanimcik 24-30 yaslarinda 165-176cm civarinda kilo problemi olmayan sevecen birini ariyorum. Mumkunse hayatini ve benim hayatimi sadece evlenmek icin zehir edecekler varsa yazmasinlar, her turlu iliskide anlasmazliklar olur tabiki ama dedigim dedik deyip dikbasli egoist psikopatlarla ugrasmak istemiyorum... Simdiden Tesekkurler ...
  • #3374539
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.