Bearded Dragon ( Sakallı Ejder ) Yavruları Üreticiden 150 TL

Bearded Dragon ( Sakallı Ejder ) Yavruları Üreticiden 150 TL

Ege » İzmir » İzmir
150₺
Bearded Dragon ( Sakallı Ejder ) Yavruları Üreticiden 150 TL
 
Bearded Dragon ( Sakallı Ejder ) Yavruları Üreticiden 150 TL Bearded Dragon ( Sakallı Ejder ) Yavruları Üreticiden 150 TL
Merhaba arkadaşlar, Bakımı iguanadan daha kolay ve iguanaya göre çok daha keyifli olan, sahibine alıştığında köpek kadar evcilleşebilen bir sürüngen beslemek istermisiniz? Ne kadar keyifli canlılar olduklarını youtube.com da bearded dragon diye aratıp izleyebilirsiniz. Tür: Pogona vitticeps (Bearded dragon) Cinsiyet: Belirsiz Boy: 15 cm Yaş: 1.5 aylık Adet: Sürekli MEVCUT Fiyat:150 TL adet İletişim: 0530 274 91 33 Yaklaşık 1.5 ay önce yumurtadan çıkan yavruların satışları başlamıştır. Çok güzel renklere sahip yavruların baba: orange/portakal anne: sandfire/tipik ırk çaprazıdır. Yavrular Türkiyenin her yerine gönderilir. Kargoda oluşabilecek bir problemde sorumluluk bana aittir. Yavruların ve anne-babanın daha fazla resimleri ile çok detaylı bakım makalelerini www.sakalliejder.com adresinde görebilirsiniz. www.sakalliejder.com ( Bearded Dragonlar/Sakallı Ejderler üzerine en kapsamlı web sitesi )
  • #2951149
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • KURZHAR AV KÖPEĞİ

    KÖPEĞİM erkek kurzhar av köpeğidir ben 3 aylıkken almıştım şu anda birbuçuk yaşı ...

  • ORJİNAL SATILIK ALMAN KURTLARIMIZ VAR !!

    Sahibinden satılık orjinal alman kurdu iç dış parazitleri tam 6 ...

  • golden cinsi bakmak için köpek arıyorum

    köpeklere bayılıyorum eğitimi ve bakımı ilede ilgilenirim.osmaniye ilindeyim.ege ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.