Beagle, Damızlık 5 nesil Safkan Beagle çift..

Beagle, Damızlık 5 nesil Safkan Beagle çift..

Akdeniz » Antalya » Alanya
1.200₺
  • 1.200₺
    Akdeniz » Antalya » Alanya
Beagle, Damızlık 5 nesil Safkan Beagle çift..
 
Beagle, Damızlık 5 nesil Safkan Beagle çift.. Beagle, Damızlık 5 nesil Safkan Beagle çift.. Beagle, Damızlık 5 nesil Safkan Beagle çift.. Beagle, Damızlık 5 nesil Safkan Beagle çift.. Beagle, Damızlık 5 nesil Safkan Beagle çift.. Beagle, Damızlık 5 nesil Safkan Beagle çift..
Yetiştirmek ve Türkiyede çok az olan safkan beagle cinsini çoğaltmak için aldığım 5 Nesil Safkan Anne 18 , Baba 15 aylık hala genç olan damızlık köpeklerimi yurtdışında işe başlicağım için satıyorum. Bu köpeklerin Diğer Beagle lardan olan Ayrıcalığı ise ikisinde deste başı , , yani ilk doğan yavrular olmalarıdır, bu işle uğraşanlar ne demek istediğimi daha iyi anlamışlardır.Anne baba kardeş değildir ve tamamen farklı soylardan dünyaya gelmişlerdir..İkiside tuvalet ve temel itaat eğitimlidir..Ayrıca bugüne kadar olan aşıları gün geçirtmeden yapılmıştır. 2010 yılının Haziran ayında ilk çiftleşmelerini yapan köpeklerimizden Ağustos ayında dünya ya gelen yavrular resimlerini verdiğim, , Hepsi 55 günlükten itibaren seçilmiş ailelerine teslim edilmiş olup sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Ayrıca belirtmeliyim ki , , Bu yavruların bu kadar çok talep görceği ve benim de bu kadar kısa süre içinde bu yavrulardan ummuduğumdan çok fazla maddi kazanç sağliyacımı hiç düşünmemiştim bile..Ve yurtdışına gitmesem kesinlikle ve kesinlikle satmayı düşünmediğim Anne Baba Şubat ayında ikinci çifleşmesini gerçekleştircek ve Benim dişinin ilk doğumu olduğu için en fazla 5 yavru aldığım ikinci ve her altı ayda bir olan çiftleşmeden her doğumda en az 8 yavru sahibi olacaktır..ortalama bu köpeklerin 10 yıl daha, sene de iki kere çiftleşmesinden doğacak toplam yavru sayısı 160 olcaktır.. Yani yılda ortalama 16 yavru = 12000 tl ila 15000 tl arası bir gelir kapısı olacaktır. Bence İyi bir yatırım olarak değerlendirilebilir Çünkü benden her şeyi ile hazır bütün aşıları ve kontrolleri yapılmış Bir Erkek Damızlık, , Bir Dişi Damızlık size verdiğiniz paranın tam 10 mislini 6 ay içinde size geri döndürcektir.. Ayrıca Şunu da söylemeliyim köpeklerin bu zamana kadar olan bütün maddi manevi masraflarından otomatik olarak düştünüz çünkü hepsini ben yaptım yaptırdım.. eğer siz yavru köpek almaya kalkarsanız ilk çiftleşme için 1 sene beklemek zorundasınız ve bu bir sene içindeki bütün masraflar sizin cebinizden çıkacak , , aşı , mama, sampuan, vs .. Çok Özel Bir Not :: Köpekler Kendilerini Eş Olarak Kabullenmişlerdir KESİNLİKLE AYRI AYRI YERLERE VERİLMEYECEKTİR İkisi bir bütündür....Hayvanlar benim istediğim fiyatın üç misli fazla değerindedir benim istediğim fiyat çok cuzzi bir rakamdır bu yüzden lütfen mantıklıklı tekliflerle gelin ciddi olmayanlar hiç mesaj atmasın bütün teklifler değerlendirilecektir: Köpekler hakkında daha fazla bilgi resim veya video görmek isteyenler msj atabilirler Erdem Uzuner
  • #2395176
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.