Bafa Gölü -Akbük Koyu Arası, boğazda Günlük Kiralık Villa Tipi , doğa-kır Evi

Bafa Gölü -Akbük Koyu Arası, boğazda Günlük Kiralık Villa Tipi , doğa-kır Evi

Ege » Aydın » Akbük
200₺
  • 200₺
    Ege » Aydın » Akbük
Bafa Gölü -Akbük Koyu Arası, boğazda Günlük Kiralık Villa Tipi , doğa-kır Evi
 
Bafa Gölü -Akbük Koyu Arası, boğazda Günlük Kiralık Villa Tipi , doğa-kır Evi Bafa Gölü -Akbük Koyu Arası, boğazda Günlük Kiralık Villa Tipi , doğa-kır Evi Bafa Gölü -Akbük Koyu Arası, boğazda Günlük Kiralık Villa Tipi , doğa-kır Evi Bafa Gölü -Akbük Koyu Arası, boğazda Günlük Kiralık Villa Tipi , doğa-kır Evi
Eşiniz ya da arkadaşınız, iş arkadaşlarınız, misafiriniz -sevdikleriniz ile baş başa unutulmaz çok özel anlar yaşamak için; özelinize saygılı, güvenli, rahat, temiz, sessiz ve huzurlu , hiç kimse tarafından rahatsız edilmeden kendi eviniz gibi huzurlu kalabileceğiniz, iş görüşmeleriniz ve sohbetlerinizde rahat edebileceğiniz , "gizli cennet" te, Bafa Gölü ile Didim - Akbük koyu arası, Boğaz Boyunda, yani Latmos - Herakleia Kuşlar ve Keşişler Sığınağı ile Didim Apollon Tapınağı ayrıca Antik Çağın merkezi Milet-Miletos ve Akbük koyu arası, ses ve hava kirliliğinden, şehrin ve kalabalıkların bütün olumsuzluklarından, olumsuz enerjiden uzak, huzurlu kalabilmek , dinlenebilmek için yeri ıssız bir ada gibi seçilen, Oksijeni, kalitesi yüksek muhteşem bir havası , bir ruhu olan , huzur , sağlık , sıhhat güven , keyif veren doğal bir sığınaktır. ).. (Facebook "Nyb Gizli Cennet" profiline bakınız. 156 fotoğraflık albümde ..)
  • #3578833
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.