Baba scottish fold anne chinchilla yavrusu

Baba scottish fold anne chinchilla yavrusu

Ege » İzmir » Karşıyaka
600₺
Baba scottish fold anne chinchilla yavrusu
 
Baba scottish fold anne chinchilla yavrusu Baba scottish fold anne chinchilla yavrusu Baba scottish fold anne chinchilla yavrusu Baba scottish fold anne chinchilla yavrusu Baba scottish fold anne chinchilla yavrusu Baba scottish fold anne chinchilla yavrusu
Babası Scottish Fold annesi Chinchilla kendi kedilerimizin yavrusunu sahiplendiriyoruz. Doğum Tarihi: 13 Mayıs 2015 Cinsiyeti: Erkek Karakter Analizi: Bu yavrumuz oldukça hareketli oyuncu mu oyuncu oldukça da fırlama. Hareketli ve oyuncu kedi isteyenlere bu yavrumuzu öneriyoruz. Sabahtan akşama kadar sizi oldukça eğlendirecek izlerken hiç sıkılmadan izleyecek ve onunla oyunlar oynayabileceksiniz. Tabii ki bu kedi türü ev eşyalarına zarar verir mi diye düşünmeyin o da evin bir ferdi. Sizinle oyunlar oynamayı her zaman tercih eder en sevdiği oyuncağı peluş bir fare ve lazer. Tuvalet ve mama eğitimini almış yavrumuz için sahiplenmenin tam zamanı çünkü en sevimli çağı şu anda. NOT: İzmir dışına gönderim yapmayacağımızı baştan belirtelim.
  • #4049227
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Yavru SiYaM ariyorum. Sahiplendirme ile olacak, ücret vermem!

    Merhaba, En fazla üç 3 aylik sahiplendirilmek için yavru siyam kedisi ariyorum. ...

  • İran british kırması

    İran british kırması Kendi kedimin yavruları. Ücretli sahiplendiriyorum. ...

  • izmirden satılık beyaz iran yavru ve egzotic shorthair yavru

    İZMİRDEN ANNE ALTINDAN 1 DİŞİ 1 ERKEK BEYAZ İRAN YAVRU 1 GRİ ERKEK EGZOTİC SHORT ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.