BUZ İMALATI KURU BUZ KRİSTAL BUZ TOPTAN SATIŞI

BUZ İMALATI KURU BUZ KRİSTAL BUZ TOPTAN SATIŞI

Marmara » İstanbul » Esenyurt
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Esenyurt
BUZ İMALATI KURU BUZ KRİSTAL BUZ TOPTAN SATIŞI
 
BUZ İMALATI KURU BUZ KRİSTAL BUZ TOPTAN SATIŞI BUZ İMALATI KURU BUZ KRİSTAL BUZ TOPTAN SATIŞI BUZ İMALATI KURU BUZ KRİSTAL BUZ TOPTAN SATIŞI BUZ İMALATI KURU BUZ KRİSTAL BUZ TOPTAN SATIŞI BUZ İMALATI KURU BUZ KRİSTAL BUZ TOPTAN SATIŞI BUZ İMALATI KURU BUZ KRİSTAL BUZ TOPTAN SATIŞI
BUZ İMALATI TOPTAN SATIŞI Basınç altındaki sıvı karbondiokstiin aniden atmosferik şartlara getirilmesiyle karbondioksitin bir kısmıda gaz , bir kısmı kar şeklini alır. Kar şeklindeki karbondioksitin preslerle sıkıştırılmasıyla çeşitli şekillerde katı karbondioskit, yani kurubuz elde edilir. Doğal karbondioksit ticari amaçlı pek çok sahada kullanılmaktadır. Kurubuz, normal su buzu gibi çözünerek geride bir su birikintisi veya ıslaklık bırakmaz. Katı halden doğrudan gaz halini alarak havaya karışır. Kurubuzun sıcaklığı -78, 5 C' dir Bu düşük ısısı ve doğrudan havaya karışması nedeniyle Çok Çeşitli alanlarda Soğuğu muhafaza etme ve soğutma işlemlerinde kullanılır. Kurubuz soğutma aracı olarak geniş bir kullanım yelpazesi sunar ilaç, kimya ve gıda endüstrilerinde yoğunlukla kullanılan soğutucu bir maddedir. Sağladığı çok düşük sıcaklık (-78C) sayesinde gıda maddelerinin saatlerce ve hatta günlerce bozulmadan kalmasını sağlar.
  • #3730645
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.