BÜYÜMEYEN KÜÇÜK IRK KÖPEK YAVRULARI

BÜYÜMEYEN KÜÇÜK IRK KÖPEK YAVRULARI

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
BÜYÜMEYEN KÜÇÜK IRK KÖPEK YAVRULARI
 
BÜYÜMEYEN KÜÇÜK IRK KÖPEK YAVRULARI BÜYÜMEYEN KÜÇÜK IRK KÖPEK YAVRULARI BÜYÜMEYEN KÜÇÜK IRK KÖPEK YAVRULARI BÜYÜMEYEN KÜÇÜK IRK KÖPEK YAVRULARI BÜYÜMEYEN KÜÇÜK IRK KÖPEK YAVRULARI BÜYÜMEYEN KÜÇÜK IRK KÖPEK YAVRULARI
ÜRETİM ÇİFTLİĞİ ADI ALTINDA YAVRU KÖPEK SATAN SAHIŞLARIN TAM OLARAK BU İŞİ YASAL VE FATURALI YAPTIKLARINDAN EMİN OLARAK SATIN ALMALISINIZ, ALDIĞINIZ YAVRUDA OLUŞABİLİCEK HERHANGİ BİR SORUNDA YADA GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ PARA KARŞILIĞINDA KÖPEĞİNİZİN TARAFINIZA ULAŞTIRILMAMASI DURUMUNDA HİÇBİR YASAL HAKKINIZI SAVUNAMAYACAĞINIZI UNUTMAYINIZ.. ALICAĞINIZ YERİN MALİ ŞUBEDEN YADA TELEFON İLE TARIM BAKANLIĞINA KAYITLI OLUP OLMADIĞINI SORGULAYABİLİRSİNİZ. SORGULAMANIZ SONUCUNDA YASAL OLARAK SATIŞ YAPILMIYORLARSA;TARAFLARINA YASAL İŞLEM UYGULANACAK VE BÖYLELİKLE HAYVAN SEVGİSİNİ FIRSAT BİLEN KİŞİLER YÜZÜNDEN MAHDUR OLAN KİŞİLERE YENİLERİNİN EKLENMESİNİ ÖNLEMİŞ OLACAKSINIZDIR... MALİYE TEL:189 TELESKOP PET GÜVENCESİ... Mağazamızda satılmakta olan tüm canlılar kendi ırklarının en iyileri baz alınarak seçilir ve satışa sunulur. -Tüm yavrular ;yasaların öngörmüş olduğu koşullarda barındırılmaktadır. -Yavrularımız haftanın 6 günü Veteriner Hekim kontrolünde beslenmekte, genel bakımlarıda yine Veteriner -Hekimin uygun gördüğü şekilde yapılmaktadır. -Kafes ve yavruların bulunduğu katın genel dezenfeksiyonu günde iki kez tekrarlanmaktadır. -Kullanılan dezenfektan ürünler kendi branşlarının içerisinde en iyisi olan ürünlerden oluşmaktadır. -Tüm personelimiz Tarım Bakanlığı’nında zorunlu kılmış olduğu gibi , Bakanlıkça verilen eğitim programını tamamlamış sertifikalı çalışanlardan oluşmaktadır. teleskoppet@hotmail.com YAVRULARIMIZIN Irk ve Sağlık garantisi belgelendirilmektedir. Yavruların ilk aşı ve parazit uygulamaları yapılıdır. Kimlik ve belgeleri satış sırasında size teslim edilir. Yavrularımızın tamamı %100 orjınal ve seçme yavrulardır. Mağazamızda yüksek adet ve çeşitlilikle kaliteyi ucuza sunmaktayız. atmış olduğumuz tüm canlılar referansımızdır. Tüm yavrular yasal yollarla, izinli resmi olarak temin edilir. Şirketimiz piyasanın en güvenilir firmasıdır.
  • #2322387
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.