BURKEM uretim ciftliğinden satılık AKİTA yavruları

BURKEM uretim ciftliğinden satılık AKİTA yavruları

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Bursa
BURKEM uretim ciftliğinden satılık AKİTA yavruları
 
BURKEM uretim ciftliğinden satılık AKİTA yavruları BURKEM uretim ciftliğinden satılık AKİTA yavruları BURKEM uretim ciftliğinden satılık AKİTA yavruları BURKEM uretim ciftliğinden satılık AKİTA yavruları
Temel Özellikleri Eğer yeterince egsersiz yaptırılabiliyorsa apartmanda yaşayabilir. Evin içinde de aktif olabilmesine rağmen onun için en iyisi geniş arazili bir yuvadır. Güçlü, sağlam, vücudu orantılı, görünüşü çarpıcı bir köpektir. Zaman zaman hırçın olmakla birlikte uysal, dikkatli, duygulu, zeki ve cesurdur. Kalın ve kısa tüylerini, tel bir fırça ile sık sık temizlemek gerekir. çok mecbur kalınmadıkça yıkanılmamalıdır. çünkü yıkamak üzerinde bulunan su geçirmez tabakaya zarar verir. Yılda 2 kez yoğun olarak tüy değiştirirler. Neler Yapar? Akita sakin fakat bazen başına buyruktur. Ailesine karşı dikkatli ve sevecendir. Akıllı, cesur ve gözüpektir. Yavru iken zor eğitim alabileceği için bu konuda inatçı olunmalıdır. Akita birinci sınıf bir koruma köpeğidir. Japon anneler çocuklarını ve ailelerini rahatlıkla ona emanet etmektedirler. Akita'lar arkadaşlık açısından son derece güvenilir olmalarına rağmen diğer köpek ve hayvanlara karşı tahammülsüzlerdir. Bu yüzden başka hayvanların bulunduğu ortamlarda asla serbest bırakılmamalı ve tasmasız dolaştırılmamalıdırlar. BURSA KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ SATIŞ SORUMLUSU: CEM OKYAR Cep tel: Çiftliktel:
  • #3945582
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.