BUDERUS KOMBİ 3Y FAN ARIZASINA KESİN ÇÖZÜM

BUDERUS KOMBİ 3Y FAN ARIZASINA KESİN ÇÖZÜM

İç Anadolu » Ankara » Ulus
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Ulus
BUDERUS KOMBİ 3Y FAN ARIZASINA KESİN ÇÖZÜM
 
BUDERUS KOMBİ 3Y FAN ARIZASINA KESİN ÇÖZÜM BUDERUS KOMBİ 3Y FAN ARIZASINA KESİN ÇÖZÜM BUDERUS KOMBİ 3Y FAN ARIZASINA KESİN ÇÖZÜM BUDERUS KOMBİ 3Y FAN ARIZASINA KESİN ÇÖZÜM
3Y Arızası yoğuşmalı kombinizin fan motorunun elektronik kartı arızasıdır.Buda Fan motorunuzun değişmeden tamir edilmesi demektir.Bederus kombilerde ençok rastlanan arıza tipidir.Çok insan bu sorundan mağdur durumda.Kesinlikle size verilen 750tl_1200tl gibi fiatlara kanmayın.Bu fiatın 10 katı altına tamir imkanı var . ( Bir sene ve %100 garantili , bir saat içinde teslim süresi , Türkiyenin neresi olursa olsun).Hiçbir ücret ödemeden kendiniz söküp takabirsiniz. 24 saat arayıp yardım alabilirsiniz. 3Y Arızası yoğuşmasız kombilerde ise Ana kart arızasıdır.Bunun içinde anakartın sökülüp tamir erdilmesi gerekiyor.Bunuda kendiniz söküp takabilirsiniz.
  • #4136132
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.